woningontruiming den haag

Hoewel het aantal besmettingen daalt, is Nederland nog steeds een land waar veel meer coronabesmettingen zijn en ook meer corona-doden vallen dan in de omringende landen. Qua vaccinaties lopen we eveneens achter. Het kan nog steeds gebeuren dat u in uw omgeving te horen krijgt dat een ouder persoon (of iemand met onderliggende aandoening) aan Corona is overleden.

Wanneer u te maken krijgt met het leeghalen van een huis of bedrijfsruimte als gevolg van het overlijden door corona, kunt u hiervoor eveneens een beroep op ons doen. Wij voeren ons werk conform de maatregelen van het RIVM  uit en blijven dit ook voortzetten.

De kosten voor het ontruimen van een woning of pand zijn afhankelijk van meerdere factoren. Dat heeft o.a. te maken met de oppervlakte van de ruimte, de staat van de ruimte en hoeveel spullen er dienen te worden afgevoerd.  Woont u in Den Haag of in deze regio tot een omtrek van ongeveer 30 kilometer? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak voor een offerte. Kees Talen Woningontruiming is bereikbaar op 06 – 53 62 1962 of 070 – 323 82 60.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.