Het kan iedereen overkomen. U krijgt van de een op de andere dag te maken met het leegruimen van een appartement of woning van een familielid of vriend. Deze persoon is overleden en aan u de taak om diens huis uit te ruimen. Daar zit u dan met uw handen in het haar. U ziet door de bomen het bos niet meer en weet eigenlijk niet eens waar te beginnen. Het ergste van dit alles is, dat het nog snel gebeuren moet ook.

Geen paniek! Wij helpen u graag met deze situatie. U kunt, wanneer u snel van inboedel af moet, zeven dagen per week een beroep op ons doen. Door onze jarenlange ervaring van het ontruimen van huizen, bedrijfspanden, garages en schuren draaien wij onze hand er niet voor om.

Wij  kennen de markt op ons duimpje en herkennen of iets waardevol of antiek is. Of het handelswaarde heeft of niet. Of het naar de milieustraat moet of dat iets nog een tweede leven kan krijgen bij bijvoorbeeld een kringloopwinkel. Het enige dat u hoeft te doen, is ons te bellen, daarna zorgen wij voor een vlotte en correcte afhandeling.

Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op. In een gesprek bespreken we uw wensen en verwachtingen. Wij garanderen u dat we netjes en vlot werk afleveren. U kunt ons bereiken op: 06-53621962 of via de mail info@woningontruimen.nl (met vermelding van je telefoonnummer) voor meer informatie of om een eerste afspraak te maken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *