Woning ontruimen Rotterdam

 

Bent u niet in staat om zelf uw woning te ontruimen in Rotterdam? Door een scheiding, openbare verkoop of het overlijden van een familielid. Vaak zijn mensen door vele herinneringen te emotioneel betrokken bij het woning ontruimen. Kees Talen wordt ook wel eens ingeschakeld voor een woning ontruimen Rotterdam als er de betrokkenen er onderling niet uitkomen.

 

Kees Talen wordt vaak ingeschakeld voor een woning ontruimen Rotterdam. Als u geen mogelijkheden meer ziet bij het leeghalen van het huis. Het vakkundig ontruimen en leeghalen van de woning nemen de medewerkers van Kees Talen u graag uit handen. Naast het woning ontruimen bieden wij ook de uitkomst om uw inboedel(s) op te kopen!

 

Wat doet Kees Talen bij woning ontruimen Rotterdam?

 

  • Het ontruimen van huis, schuur, garage en tuin;
  • Het verwijderen van vloerbedekking en zeil;
  • Het bezemschoon opleveren van huis, garage en andere ruimtes;
  • Het inboedel(s) (deels) overnemen bij een woning ontruiming.

 

Wilt u gebruik maken van onze mogelijkheden voor een woning ontruimen Rotterdam ? Schakel Kees Talen in door even een bericht te sturen naar info@woningontruimen.nl. Kees Talen werkt voor particulieren, maar ook voor gemeentes, notarissen, VVE’s en makelaars.  Uiteraard kunt u ook even bellen naar  06 – 53 62 19 62.

 

Hulp nodig bij woning ontruimen Rotterdam?

Samen met een van de medewerkers van Kees Talen bespreekt u ter plekke de ontruiming. Wij werken graag snel. Indien wij tijdens de eerste afspraak al uit een prijs kunnen komen, wordt meestal de inboedel direct ingeladen. U bent dan direct van de gehele inboedel af. Dit scheelt u een hoop tijd en zorgen om de woning leeg te krijgen.

Wanneer u slechts een eettafel of bankstel over heeft, dan kunt u Kees Talen alsnog inschakelen. Wij kopen uw oude meubelstok op en halen deze op zodra de nieuwe binnen is. Uitstekende service toch?

In het geval bij een overlijden moet u vaak snel van de inboedel van de woning af. Kees Talen kan ook in dit geval de inboedel opkopen bij u. Wilt u hier meer over weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Wat kost een woning ontruimen Rotterdam

Een woning ontruimen hoeft u hopelijk niet zo vaak te doen. De kosten van een woning ontruiming kan erg verschillen per situatie. Het is daarom lastig om een algemene richtprijs aan te geven. Graag komen we dan ook liefst even langs om het pand te komen bekijken en een inschatting te maken. Na afloop ontvangt u geheel vrijblijvend een offerte voor woning ontruimen Rotterdam Dan weet u precies wat u kunt verwachten. Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een offerte. Kees Talen Woningontruiming is bereikbaar op  06 – 53 62 19 62.

Inboedel opkoper Rotterdam

Al jaren komen wij met onze vrachtwagen uw inboedel ophalen in Rotterdam. Dan bent u direct van uw inboedel af waar u misschien op bent uitgekeken en maakt u een frisse start.
Wilt u het huis, appartement, of kantoor bezemschoon opleveren? Laat dit met een gerust aan Kees Talen over.

Wat zeggen onze klanten over ons:

  • “Goed getaxeerd en een eerlijke prijs gekregen”
  • “Goede service”
  • “Ze werken snel en goed.”

Kortom:

Ook voor uw Opkoper inboedel Rotterdam moet u bij Kees Talen van Woningontruimen.nl zijn.

Neem gerust telefonisch contact op om uw vragen te bespreken:

Belt u ons op:  06-53 62 1962 

We staan u graag te woord.