De tulpenvelden bloeien prachtig, de zon komt steeds vaker op bezoek en uw woning… is nog steeds niet zoals u het eigenlijk zou willen. Overal staan spullen. De keuken is te vol, de woonkamer is rommelig, op zolder liggen spullen waar u zelden naar omkijkt en eigenlijk is het gewoon tijd om rigoureus te ontspullen. Maar waar gaat u beginnen?

U heeft er simpelweg de kracht niet voor, bent te snel afgeleid of te druk met werk en andere beslommeringen. Allemaal prima, alleen het enige vervelende is, dat wanneer u geen opgeruimd huis heeft, het ook lastig is om een opgeruimde geest te krijgen. Een en ander staat namelijk met elkaar in verband.

Door onze expertise op het gebied van leegruimen van woningen en bedrijfspanden, bent u bij ons aan het juiste adres als het gaat om het reorganiseren van uw huis. Velen gingen u al voor en allen zeggen achteraf: “als we geweten hadden dat een opgeruimd huis zoveel rust zou brengen, hadden we u al veel eerder ingeschakeld.” Aarzel niet langer, een belletje kan alles compleet veranderen.

Meer informatie: Neem contact met ons op. In een gesprek bespreken we uw wensen en verwachtingen. Telnr. 06-53621962 of via de mail info@woningontruimen.nl (met vermelding van uw telefoonnummer).

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *