Als de liefde over is, krijgt de woning vaak nieuwe eigenaren…

Woning leeghalen na een relatiebreuk

Een relatiebreuk verloopt helaas niet altijd harmonieus. Soms is een ruzie zo geëscaleerd dat het onmogelijk wordt om elkaar nog in dezelfde ruimte te ontmoeten. Laat staan samen de boel verhuizen, weliswaar ieder zijn eigen spullen, maar toch. Drama!

Als je je ex-partner liever niet meer ziet of je al misselijk wordt van het idee dat je nog in dezelfde ruimte moet zijn, schakel dan een professional in! Familieleden en vrienden zijn aardig, maar vaak kun je de goedbedoelde adviezen, in de stemming waarin je nu verkeerd, absoluut niet hebben.

Het beste is om van tevoren uit te zoeken wie wat meeneemt. Hierover goede afspraken per mail te maken. En door Kees Talen en zijn team in te schakelen, kan alles zonder drama worden afgewikkeld. Uiteraard wordt alles naar wens uitgevoerd, wat weg moet, gaat weg, wat naar een ander adres kan, brengen we daar heen. Alles geschiedt uiteraard met zorg en aandacht.

Benieuwd naar de mogelijkheden, neem contact met ons op. Kees Talen Woningontruiming is bereikbaar op 06 – 53 62 1962 of 070 – 323 82 60