In de loop der jaren is uw woning steeds voller geraakt. Overal staat het vol met spullen. Op zolder liggen dozen met kleding, waar u eigenlijk niet meer naar omkijkt, dozen met oude stripboeken, met speelgoed, met accessoires… oude lampen, stoelen, etc, etc, etc.

Toch lukt het niet om het weg te doen. U heeft geen tijd, of u begint eraan en bent binnen afzienbare tijd weer afgeleid. Ondertussen blijft het een chaos in uw hoofd, want een opgeruimd huis zorgt voor een opgeruimd hoofd, oftewel u voelt zich beter, rustiger, minder geleefd.

Daarbij is het eigenlijk ook onzin om dingen zoals kleding en andere spullen jarenlang in kamers of op zolder te laten liggen, terwijl u er niet eens meer naar omkijkt. U bent vaak het overzicht kwijt en raakt ook spullen kwijt, omdat er gewoon te veel items zijn. Klinkt dit herkenbaar?

Door onze jarenlange ervaring met het opruimen en uitruimen en reorganiseren van woningen en bedrijfspanden, kunt u ons, met een gerust hart, inschakelen voor het op orde brengen van uw thuissituatie.  Wij hebben al veel mensen geassisteerd bij het herinrichten van hun woning. En we kunnen u vertellen, het zijn stuk voor stuk tevreden en opgeluchte klanten. Vaak horen we: hadden we u maar eerder ingeschakeld, een opgeruimd huis geeft zoveel rust.

Meer informatie: Neem contact met ons op. In een gesprek bespreken we uw wensen en verwachtingen. Telnr. 06-53621962 of via de mail info@woningontruimen.nl (met vermelding van uw telefoonnummer).

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *