Verhuizen, de één lijkt er geen genoeg van te kunnen krijgen en betrekt om de vijf jaar een andere woning en een ander is nogal honkvast, totdat het moment aanbreekt waarop alle kinderen het huis uit zijn. Daar zit u dan, samen met uw partner in een megagrote woning, geschikt voor een gezin.

Kamers staan leeg. Soms logeren er kleinkinderen, maar eigenlijk is de ruimte overbodig. U woont er fijn, maar aan de andere kant, is het ook best een hoop onderhoud. En het schoon houden zou ook een stuk makkelijker zijn wanneer er minder te stoffen valt. Dan trekt u toch, op latere leeftijd, de stoute schoenen aan en besluit u kleiner te gaan wonen. Misschien zelfs wel met uitzicht op een natuurpark of op zee. Een appartement is helemaal zo gek nog niet. Het is lekker compact, biedt comfort en past meer bij uw huidige situatie.

Dan komt de verhuizing eraan. Dat kan nog best een pittige klus worden, want ineens moeten er spullen weg. Maar hoe en wat en waar heen? Geen nood aan de man, en ook niet aan de vrouw! Want, wij hebben jarenlange ervaring in het ontruimen van allerlei soorten panden, eengezinswoningen, hoekhuizen, villa’s, winkelruimtes, bedrijfspanden u kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben de ruimtes leeggehaald en bezemschoon opgeleverd. Een woningontuiming is voor ons een gemakkelijke klus, waarin we bovendien al jaren, sinds 1973 om precies te zijn, ervaring genieten. Door het uit handen te geven, kunt u zich richten op uw dagelijkse beslommeringen. U bepaalt zelf wat u wilt houden en wat er weg kan. Wij regelen de rest!

Woont u in Den Haag of in deze regio tot een omtrek van ongeveer 30 kilometer? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak voor een offerte. Kees Talen Woningontruiming is bereikbaar op 06 – 53 62 1962 of 070 – 323 82 60.

www.keestaleninboedels.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *