Respectvol ontruimen Den Haag

woningontruiming

Respectvol ontruimen

Een huis leegruimen is geen gemakkelijke klus. Het wordt enorm onderschat. Het kost tijd en mankracht. U kunt zichzelf een hoop gedoe besparen door het uitruimen van een woning uit handen te geven. Laat een professional het verzorgen.

Wij genieten jarenlange ervaring in het ontruimen van seniorenwoningen, woningen, winkels, schuren, opslagruimtes en kelderboxen. We verhuizen alles, van klein tot groot. Niets is ons te gek of hebben we nog niet in onze handen gehad. Naast het uitruimen dragen wij er bovendien zorg voor dat de leeggehaalde ruimte bezemschoon wordt opgeleverd.

We werken via afspraken die we vooraf met elkaar maken. Omdat elke situatie anders is, bespreken we uw wensen, verwachtingen en wat er zoal zal gaan gebeuren. Daarna formuleren we een plan van aanpak en wordt er met uw goedkeuring een planning gemaakt. De rest is gesneden koek! In the end zijn er alleen maar tevreden partijen en daar gaat het om.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie: Telefoon: 06 – 53 62 19 62 b.g.g.: 070-323 82 60 – U kunt ook e-mailen naar info@woningontruimen.nl  Vermeld daarbij alstublieft uw telefoonnummer.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × 3 =