Relatie beëindigd? Laat ons de woning ontruimen

woningontruiming

Relatie beëindigd? Laat ons de woning ontruimen

Samenwonen kan de kers op de relatie zijn. In de eerste periode, de eerste jaren is het vaak allemaal rozengeur en maneschijn. Helaas heeft niemand een garantie op eeuwig geluk. Soms komt de klad erin en dan ontstaan er irritaties. Die ergernissen kunnen zo hoog oplopen dat er samen wordt besloten om toch weer apart van elkaar te gaan wonen. Of de relatie wordt beëindigd.

In praktijk eindigt één op de drie verbintenissen in een breuk. Voor ex-geliefden kan het heel moeilijk zijn om elkaar nog te treffen na een scheiding. Laat staan dat een woning leeggehaald moet worden. Gelukkig is er een oplossing! Wanneer u vooraf bespreekt wie wat mee zal nemen en hier goede afspraken over maakt, kunt u de rest uit handen geven. Wij wikkelen alles in een recordtempo en netjes af. Uiteraard wordt alles naar wens uitgevoerd, wat weg moet, gaat weg, wat naar een ander adres kan, brengen we daar heen. Alles wat we doen, doen we met zorg en aandacht.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie: Telefoon: 06 – 53 62 19 62 b.g.g.: 070-323 82 60 – U kunt ook e-mailen naar info@woningontruimen.nl  Vermeld daarbij alstublieft uw telefoonnummer.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeven − twee =