Vervuilde woningen ontruimen wij eveneens snel & grondig!

Vervuilde woningen ontruimen wij eveneens snel & grondig!

We wensen het niemand toe, maar het kan gebeuren dat u te maken krijgt met een situatie waarbij u een vervuilde woning moet leeghalen en schoon opleveren. Mogelijk heeft u een pand of gedeelte ervan onderverhuurd en is de huurder met de noorderzon vertrokken of heeft de vorige bewoner verzuimd de ruimte schoon te houden.

Het weer in orde maken van een vervuilde woning is een heftige klus. Geen stress, wij kunnen die klus snel en tot in de puntjes voor u klaren. We werken met beschermende kleding, weten hoe we dit soort situaties aan moeten pakken en schrikken ook niet meer zo snel ergens van.

Het vergt namelijk kennis om vervuilde huizen door een professional te laten uitvoeren, omdat wij weten hoe er gedesinfecteerd moet worden en welke zaken weg moeten of welke nog te redden/ te recyclen zijn. Met nare luchtjes weten wij eveneens raad. Nadat wij alles gesorteerd, beoordeeld, gerepareerd, afgevoerd en schoongemaakt hebben, ziet de woning er weer spic en span uit.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie: Telefoon: 06 – 53 62 19 62 b.g.g.: 070-323 82 60 – U kunt ook e-mailen naar info@woningontruimen.nl  Vermeld daarbij alstublieft uw telefoonnummer.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien + twintig =