Emigreren en woning uitruimen

woningontruiming

Emigreren en woning uitruimen

Nederlands kiezen er steeds vaker voor om naar het zonnige Spanje of Portugal te emigreren. Als u overweegt om Nederland in te ruilen voor een zonniger klimaat, dan komt er een hoop op u af. Zo is het leeghalen van de woning die u achterlaat best een groot iets. Welke meubelen en bezittingen gaat u meenemen, wat kan weg, en wat kan er gerecycled worden? Wij zijn er om u hierbij te helpen.

Het kan ook zo zijn dat uw verhuizing naar het buitenland wordt ingegeven door een nieuwe baan. Misschien overweegt u om uw spullen via Marktplaats te verkopen, maar dit kan veel gedoe met zich meebrengen. Kopers komen niet opdagen en uiteindelijk kost het u veel meer tijd dan dat het opbrengt. In praktijk kiezen velen er dan ook voor om gebruik te maken van een inboedelopkoper en woningontruimer. Hier komen wij in beeld: wij zijn gespecialiseerd in het leegruimen van zowel woningen als bedrijfspanden, en bieden ook de mogelijkheid om uw inboedel op te kopen. Kortom bij ons bent u aan het juiste adres voor een zorgeloze verhuizing.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie: Telefoon: 06 – 53 62 19 62 b.g.g.: 070-323 82 60 – U kunt ook e-mailen naar info@woningontruimen.nl  Vermeld daarbij alstublieft uw telefoonnummer

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien + veertien =