Woningontruiming bij overlijden

woningontruiming

Woningontruiming bij overlijden

Er is niks vervelender om een woning te moeten ontruimen van uw geliefde of bekende. Het verdriet en de emoties kunnen nog erg moeilijk zijn.

Waarom besteedt men het ontruimen van een woning uit aan Kees Talen?

Wanneer de woning verkocht is, moet deze leeg en bezemschoon worden opgeleverd. Wanneer u nog het verdriet aan het verwerken bent, heeft u moeite om dit ook nog te moeten doen. Meestal heeft men hier ook geen tijd voor.

Wanneer een woning ontruimt moet worden door een sterfgeval, wordt het voor u als nabestaande wel een hele emotionele klus om de woning van uw dierbare te moeten ontruimen. Ook dan bent u bezig met hele andere zaken als het regelen van bijvoorbeeld een uitvaart of zaken uit het testament. Kortom uw hoofd staat er niet naar.

Kees Talen staat voor u klaar en neemt deze zorg graag voor u uit handen. Van het weghalen en afvoeren van meubels en apparatuur tot aan het volledig leeghalen van de woning inclusief garage, schuren, kelder en andere ruimten, de medewerkers van Kees Talen doen het voor u! Ook het verwijderen van gordijnen en tapijten wordt hierbij niet vergeten.

En dat allemaal binnen een redelijk tijdslimiet. Het kan allemaal.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig − 14 =