Gun u zelf rust in uw hoofd, laat uw woning ontruimen!

woningontruiming

Gun u zelf rust in uw hoofd, laat uw woning ontruimen!

U herkent het volgende vast en zeker: U komt nergens aan toe en uw gedachten staan nooit stil. In huis is het werkelijk in elke kamer een rommeltje. Dit soort situaties kunnen uw gemoedstoestand enorm beïnvloeden. Hoog tijd om daar iets aan te doen, schakel professionele hulp in! Wij van Kees Talen genieten jarenlange ervaring op het gebied van ontruimingen. No matter what. Wij regelen het. Door met ons in zee te gaan, kunt u op de volgende voordelen rekenen:

  • We werken 100% efficiënt, hebben ervaring en expertise in het snel leeghalen van woningen.
  • Door met ons in zee te gaan, bespaart u tijd en moeite.
  • We weten precies wat we moeten doen. Bij specifieke ontruimingen, zoals het elimineren van gevaarlijke materialen of het ontruimen van panden die zijn aangetast door bijvoorbeeld schimmel of ongedierte, deinzen we daar niet voor terug.
  • Bovendien hebben we de knowhow en de apparatuur om dit soort zaken kundig te verwijderen.
  • Het uitruimen van een woning is een aanslag op uw emoties. Daarom lekker uitbesteden! Je geeft aan wat mag kan, wij zorgen dat het verdwijnt. Uiteraard geschiedt dit alles volgens de aspecten milieuvriendelijkheid en duurzaamheid.

In overleg maken we een ruimings-plan met u. Uiteraard voeren we alles duurzaam af en krijgen bepaalde voorwerpen een tweede kans! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie: Telefoon: 06 – 53 62 19 62 b.g.g.: 070-323 82 60 – U kunt ook e-mailen naar info@woningontruimen.nl  Vermeld daarbij alstublieft uw telefoonnummer

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × 2 =