Een woning ontruimen is een tijdrovende en intensieve klus. We krijgen er allemaal wel eens mee te maken. Redenen hiervoor zijn een verhuizing naar een andere woning, uw ouders die naar een seniorenwoning verhuizen of een familielid die overlijdt.

Niet iedereen heeft tijd of de kracht om een woning te ontruimen. Dat is begrijpelijk, want het leven vergt al genoeg van uw energie. Ontruimen is (eigenlijk) echt een vak en zoals het bij andere beroepen betaamt, bestaan er ook specialisten die uitblinken in ontruimen. Wij hebben jarenlange ervaring in het ontruimen van woningen, winkels, kelders, garages, opslagruimten en bedrijfspanden. Wanneer u ons inschakelt voor een ontruiming, kunt u rekenen op iemand die met uw situatie meedenkt.

Wanneer we uw wensen hebben besproken, laten wij weten hoe we te werk zullen gaan. Na overeenstemming prikken we een datum en heeft u er geen omkijken meer naar. Het te ontruimen pand wordt conform de afspraken die we met u hebben gemaakt en uiteraard spic en span opgeleverd. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie: Telefoon: 06 – 53 62 19 62 b.g.g.: 070-323 82 60 – U kunt ook e-mailen naar info@woningontruimen.nl  Vermeld daarbij alstublieft uw telefoonnummer.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *