Een tijd geleden heeft u een opslagruimte gehuurd vanwege een verhuizing of bedrijfsverandering. Inmiddels bent u maanden verder, staan de spullen nog opgeslagen, en is de kans dat u deze voorwerpen nog gaat gebruiken minimaal. Dat is zonde! Het kost u onnodig geld. Wellicht is het een idee om de opslagruimte, kelderbox of garage door ons uit te laten ruimen.

Wij hebben jarenlange ervaring in het ontruimen van allerlei soorten panden, of het nu om een woning, bedrijfspand, opslagruimte of bedrijfshal gaat, wij garanderen altijd maatwerk. Indien wenselijk kan er eveneens gebruik worden gemaakt van een spoedontruiming. Een opslagruimte, garagebox of welke ruimte dan ook, wordt dan met spoed leeggehaald en bezemschoon opgeleverd. U vraagt, wij draaien!

Afval wordt milieuvriendelijk afgevoerd. Uw uitruim klus uitbesteden, biedt tal van voordelen: u kunt uw tijd voor andere zaken gebruiken, loopt geen kans op blessures, voorkomt stress en de werkzaamheden verlopen soepel, volgens vooraf gezamenlijk gemaakte afspraken.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie: Telefoon: 06 – 53 62 19 62
b.g.g.: 070-323 82 60 – U kunt ook e-mailen naar info@woningontruimen.nl  Laat dan wel uw telefoonnummer achter in de e-mail alstublieft.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.