Wanneer een verzorgingsappartement, een serviceflat of een kamer in een verpleegtehuis met spoed dient te worden ontruimd, kunt u daar veel zorgen en stress van krijgen. Maar geen paniek, als ervaren ontruimer van allerlei soorten woningen en andere panden, klaren wij deze klus, binnen afzienbare tijd.

Zodra u te maken krijgt met een woningontruiming die binnen 24 uur klaar moet zijn, kunt u ons inschakelen. Op deze manier wordt een emotionele en stressvolle aangelegenheid, slechts een kwestie van het juiste bedrijf bellen. Wij maken goede afspraken met u, brengen in kaart wat waarnaartoe moet en ontzorgen de ontruiming van A tot en met Z. Wij denken niet in moeilijkheden, maar in oplossingen! Met onze jarenlange expertise, zijn we in staat om iedere woning binnen zeer korte tijd volledig uit te ruimen. Uiteraard wordt deze na het leeghalen bezemschoon opgeleverd.

Voor meer informatie of het plannen van een spoedontruiming: Telefoon: 06 – 53 62 19 62 b.g.g.: 070-323 82 60 – U kunt ook e-mailen naar info@woningontruimen.nl  Vermeld daarbij alstublieft uw telefoonnummer.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *