Het coronavirus (COVID 19) is helaas nog steeds niet onder controle. Krijgt u een deze weken met een woningontruiming te maken, kunnen wij ons voorstellen dat u zich daar zelf liever niet aan waagt. Het is natuurlijk logisch dat wanneer meer mensen bij elkaar komen om bijvoorbeeld te verhuizen, de kans op besmetting groter is. Neem daarom geen risico en laat dit soort zaken over aan de professional.

Wij, ervaren woningontruimers, zijn altijd al alert op hygiëne en nemen nu tijdens tijden van het coronavirus, de nodig (strenge!) voorzorgsmaatregelen. Net zoals normaal, zijn wij momenteel ook volledig inzetbaar.

Wij werken met speciale beschermende kleding en alleen wanneer we volledig 100% fit en gezond zijn. Wanneer u een woning of pand wilt laten ontruimen of wanneer u zelf wilt verhuizen of een magazijn leeg moet opleveren, kunt u ten allen tijden een beroep op ons doen.

Woont u in Den Haag of in deze regio tot een omtrek van ongeveer 30 kilometer? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak voor een offerte. Kees Talen Woningontruiming is bereikbaar op 06 – 53 62 1962 of 070 – 323 82 60.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *