U kunt om allerlei redenen met een bedrijfsontruiming te maken krijgen. Misschien gaat u naar een ander pand verhuizen of is er een verdrietige reden zoals een faillissement… Dat laatste is droevig, maar wat de reden ook is, het ontuimen van een bedrijf is een behoorlijke klus. Fysiek zwaar, maar emotioneel ook een enorme opgaaf. Een bedrijfsontruiming is in bijna alle gevallen bovendien veel meer dan alleen het leeghalen van een pand. Wij weten precies wat er allemaal bij kan komen kijken en ontzorgen u volledig.

Ons advies: laat een bedrijfsontruiming over aan de professional. Wij hebben jarenlange ervaring in snel, perfect en volgens de regels ontruimen van bedrijfspanden zoals kantoren, winkels, magazijnen en loodsen. Onze ontruimers weten precies hoe ze moeten handelen, waar spullen naar toe moeten en hoe panden opgeleverd dienen te worden. We werken professioneel en discreet, hanteren flexibele tijden en bieden aantrekkelijke tarieven.

Woont u in Den Haag of in deze regio tot een omtrek van ongeveer 30 kilometer? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak voor een offerte. Kees Talen Woningontruiming is bereikbaar op 06 – 53 62 1962 of 070 – 323 82 60.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *