,

Woningontruiming in Den Haag door erfenis

huis ontruimen na overlijden

Het ontruimen van een huis zie je soms totaal niet aankomen. Plotseling blijkt dat jij als erfenis een huis hebt gekregen omdat er geen andere erfgenamen zijn. Een woning leegmaken is een hoop werk en het is helemaal ingewikkeld tijd in te plannen als je ver weg woont… Gelukkig kan Kees Talen je dan goed helpen met de woningontruiming!

Mooie herinneringen na het overlijden

Jullie waren geen familie. Toch belde je haar eens in de week voor een half uur op zondagmiddag. Uiteindelijk brachten je kinderen je op het idee om voor kerst een tablet voor tante te kopen zodat je met haar kon skypen. De kosten van de tablet had je zo weer terug verdiend doordat je geen directe telefoonkosten meer kwijt was. Die waren namelijk behoorlijk om een verbinding te maken vanaf de andere kant van de wereld. Daarbovenop kwam ook nog dat jullie elkaar nu konden zien tijdens de gesprekken.

De laatste keer dat je haar in het echt zag was zo’n 6 jaar terug toen je voor een zakenreis even kort weer in Nederland was. Dat was voor dat hele tablet gedoe en het was goed om haar na jaren weer te zien. Zij was blijkbaar zo blij met het bezoek dat ze na lang weer eens achter het fornuis kroop. Gelukkig was er de hulp die toekeek dat het hele huis niet in brand vloog en het resultaat kon je door de goede kwaliteit nog altijd herinneren. Ze was altijd goed geweest in het koken.

Een huis als erfenis

Je had er nooit bij stil gestaan dat dit kon gebeuren, maar wat ben jij een bofkont. In al die jaren ging je er vanuit dat er wel ergens een verdwaald neefje of nichtje zat. Ze keken misschien niet naar haar om, maar ze moesten er wel zitten vermoedde je. Je had er nooit naar gevraagd, omdat je dacht dat ze het te pijnlijk zou vinden. En nu heb jij alles geërfd.

Niet alleen de woning en alles wat erin zat, maar ook een stevige spaarpot. Door de afstand en je werk kan je al die spullen niet zelf gaan uitzoeken en verkopen. Je besluit om een bedrijf in te huren om het huis leeg te halen, het op te knappen met de spaarpot en het in de verkoop te doen. Van wat je begrijpt uit de huidige huizenmarkt in Nederland, kan je nog een mooi slagje slaan.

Betrouwbaar bedrijf in woningontruiming

Nu nog een betrouwbaar bedrijf in de woningontruiming vinden die dit klusje kan klaren. Tante woonde in Den Haag, dus een lokaal bedrijf was wel zo handig. Na het googlen op “woningontruiming Den Haag” schrik je wel even. Je kijkt recht tegen vier geadverteerde links aan. En daarna waren er zeker nog acht verschillende websites die woningontruiming aanboden. Blijkbaar is het tegenwoordig een booming business.

Je negeert alvast de geadverteerde links, omdat die gebaseerd zijn op de buidel van de eigenaar en niet op de inhoud van de sites of de kwaliteit van de diensten. Je bent immers zelf ook ondernemer en weet hoe dat werkt. Bij het doornemen van de organische zoekopdrachten valt het op dat het merendeel vrij gelikte sites zijn (wit met blauwe en oranje accenten) en er een was die wat ‘old skool’ accenten had. Waarschijnlijk bestaat dat bedrijf al wat langer. Het is natuurlijk allemaal wat subjectief, maar je onderbuikgevoel vertelt je dat je Kees Talen een belletje zou moeten geven.

Ontruimen van woningen: al sinds 1953 actief!

Ben jij ook opzoek naar een betrouwbaar bedrijf in Den Haag met jarenlange ervaring in het ontruimen van woningen of andere ruimtes? Je hebt het gevonden! Voor een nette woningontruiming zonder zorgen ben je bij Kees Talen aan het juiste adres. Bel snel 0653621962 of mail naar info@woningontruimen.nl (met vermelding van je telefoonnummer) om een afspraak te maken voor een vrijblijvende prijsopgave.

2 antwoorden
  1. Floor
    Floor zegt:

    31mei2019: vakkundige en snelke ontruiming van ons appartement! Als we nog eens een huis moeten leegruimen, weer bij Kees Talen!

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien − 5 =