In de lente staat de voorjaarsschoonmaak centraal, maar waar beginnen we wanneer we overal struikelen over onze spullen?

Om de woning goed te kunnen reinigen, dient er eerst orde op zaken te worden gesteld. Maar velen vragen zich af, hoe pak ik dit aan, waar beginnen we?

Een paar tips zijn:

  • Werk per kamer
  • Werk van boven naar beneden
  • Begin in de kleinste ruimte. Of begin met een kast.
  • Begin met een ruimte waar weinig spullen met emotionele waarde liggen.
  • Begin met de ruimte die het meest irriteert

Eigenlijk komt het erop neer, dat het niet uit maakt waar u begint, als u maar begint. En wanneer het u totaal niet lukt, kunt u uiteraard onze hulp inschakelen. Voor ons is het opruimen/ ontspullen van woningen appeltje eitje.

Het opruimen wordt makkelijker wanneer u uzelf de volgende vragen stelt:

  1. Gebruik ik het regelmatig?
  2. Maakt het me blij?

Tot slot: zet tijdens het opruimen drie dozen neer: weggeven, kringloop en weggooien. En zorg ervoor dat de spullen die terecht komen in de dozen weggeven en kringloop, snel weggebracht worden. Succes! En nogmaals, komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. In een gesprek bespreken we uw wensen en verwachtingen. Wij garanderen u dat we netjes en vlot werk afleveren. U kunt ons bereiken op: 06-53621962 of via de mail info@woningontruimen.nl (met vermelding van je telefoonnummer) voor meer informatie of om een eerste afspraak te maken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.