Woning leegruimen na overlijden

Wanneer iemand komt te overlijden, is het logisch dat op een gegeven moment diens woning leeg wordt gehaald. De verantwoordelijkheid voor het leeghalen van een pand van een overleden persoon ligt bij de erfgenamen. Wanneer er geen sprake is van een testament, staat in de wet beschreven dat alleen de echtgenoot, geregistreerd partner en bloedverwanten erven.

Het leeghalen van een woning van een overleden dierbare komt nooit op een gelukkig moment…Wanneer het een huurwoning betreft, dient het ook nog eens binnen afzienbare tijd te gebeuren. Omdat u al veel aan uw hoofd heeft, is het wellicht verstandig om het leeghalen van de woning uit te laten besteden. Wij hebben jarenlange ervaring met leeghalen van woningen van overleden personen. We overleggen met u, maken een plan, houden rekening met uw wensen en daarna begint het ontzorgen.

Het maakt niet uit of het een koopwoning, huurwoning of appartement betreft, wij pakken alles aan. Mochten er eventueel herstelwerkzaamheden dienen te worden uitgevoerd, kunnen wij dat eveneens voor u oplossen.

Benieuwd naar de mogelijkheden, neem contact met ons op. Kees Talen Woningontruiming is bereikbaar op 06 – 53 62 1962 of 070 – 323 82 60

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *