woningontruiming

Ontruiming na echtscheiding

Scheiden is… lijden.

Het hakt er in wanneer twee voormalig geliefden besluiten ieder hun eigen weg te gaan. Een van de heftigste zaken is het leeghalen van de gezamenlijke woning. Er moet veel geregeld worden. Als niemand in de woning achter blijft, moet de boedel goed verdeeld worden. We kunnen ons voorstellen dat er een hoop emotie komt kijken bij het leeghalen van het voormalige ooit zo favoriete liefdesnest(je). U kunt het u zelf een stuk gemakkelijker maken door een professional in te schakelen. Wij genieten jarenlange ervaring in het leeghalen van woningen na echtscheidingen.

Wanneer u van tevoren bespreekt hoe de boel verdeeld wordt, kunt u de rest uit handen geven. Wij ontruimen de woning in een kort tijdbestek. Uiteraard wordt alles naar wens uitgevoerd, wat weg moet, gaat weg, wat naar een ander adres kan, brengen we daar heen. Vanzelfsprekend verloopt de gehele ontruiming met zorg en aandacht.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Kees Talen Woningontruiming is bereikbaar op 06 – 53 62 1962 of 070 – 323 82 60

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *