Wanneer de dag aanbreekt dat u te horen krijgt dat uw ouders of vader of moeder naar een verzorgingshuis zullen gaan, dient er veel geregeld te worden. Een van de zaken is het verhuizen van de spullen. Het komt er in de meeste gevallen op neer dat niet alles mee gaat. Zo wordt een woning vaak ingeruild voor een kamer. In praktijk komt dat erop neer dat slechts een gedeelte van de inboedel mee zal verhuizen.

U kunt hiervoor een beroep op ons doen. Wij hebben jarenlange ervaring in het leeghalen van seniorenwoningen en andere panden. We regelen alles van A tot Z. Dat scheelt u tijd en stress, want bij het ontruimen van een pand komt zoveel kijken. Er worden niet alleen spullen uitgezocht en opgeruimd, maar er moet ook worden schoongemaakt en soms dienen er eveneens kleine klussen te worden verricht om een huis weer in de gewenste staat op te leveren.

Nadat u met uw ouder(s) besloten hebt welke inboedel mee gaat naar de nieuwe woning en wat weg mag, kunnen wij de rest geheel tot in den puntjes verzorgen.

Woont u in Den Haag of in deze regio tot een omtrek van ongeveer 30 kilometer? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak voor een offerte. Kees Talen Woningontruiming is bereikbaar op 06 – 53 62 1962 of 070 – 323 82 60.

www.keestaleninboedels.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *