Het is een gekke tijd. Bent u al gewend aan het nieuwe normaal? Ondanks de vreemde periode waarin we veel aanpassingen hebben, gaat ons werk uiteraard gewoon door.

U vraagt zich wellicht af of u gebruik kunt maken van onze diensten wanneer een dierbare door het coronavirus is overleden. Uiteraard kunt ons inschakelen wanneer een woning van een door het coronavirus overleden dierbare leeggehaald dient te worden.

 

Wij werken met beschermende middelen en voeren ons werk net zo vlot als normaalgesproken uit. Het leeghalen en schoon opleveren van de woning van de overleden dierbare is, juist nu het virus rondwaart, misschien wel het laatste waar u aan denkt.  Het uitzoeken en opruimen van alle spullen, kost tijd en energie.

U kunt bij ons terecht voor het ontruimen van huurwoning, koopwoning, bedrijfspand en zorgkamer. Dit gebeurt met aandacht en respect. Opkopen van de boedel is in combinatie met een ontruiming ook mogelijk.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie: Telefoon: 06 – 53 62 19 62
b.g.g.: 070-323 82 60 – U kunt ook e-mailen naar info@woningontruimen.nl  Laat dan wel uw telefoonnummer achter in de e-mail alstublieft.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *