Wij ontruimen ook horecagelegenheden

Zoals u weet zijn we al jarenlang gespecialiseerd in particuliere- en zakelijke ontruimingen. We beschikken over een goed planningsvermogen, over mankracht en over het juiste verhuis- en ontruiming materiaal. Door onze kennis en kunde kunnen wij allerlei soorten ontruimingen binnen een zeer kort tijdbestek realiseren.

Ook voor het ontruimen van een (bedrijfs)restaurant, kantine, brasserie of café bent u bij ons aan het juiste adres. Wat veel mensen vergeten is dat bij het ontruimen van een horecagelegenheid vaak nog zaken komen kijken die enige expertise en inzicht vereisen. Voor ons is geen uitdaging te groot. Of het nu gaat over het demonteren van ingebouwd keukenapparatuur of een luchtafvoer, u vraagt: wij leveren. En dat doen wij snel, discreet en zonder verrassingen achteraf.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en ervaar ook de voordelen van een professionele woningontruiming met inboedelopkoop in Den Haag. U kunt ons bereiken op: 0653621962 of info@woningontruimen.nl (graag uw telefoonnummer hierbij vermelden).