Bedrijfspand met spoed ontruimen

Ontruimingen waar haast bij gebaat is, kunt u het beste overlaten aan de professional. Wij genieten jarenlange ervaring in het met spoed leeghalen van woningen, maar ook in het met spoed ontruimen van winkels en bedrijfspanden.

Bij een dergelijke klus komt van alles kijken. Het is tijdrovend. Het kan emotioneel belastend zijn, maar het vraagt ook om fysieke inspanning (fit en veel mankracht!), een uitgekiende planning en u dient eveneens te beschikken over het juiste gereedschap en vervoer. Een spoedontruiming is best een uitdaging wanneer men dit niet eerder heeft gedaan.

We werken vlot, discreet en volgens afspraak. Wanneer we met u het een en ander besproken hebben, ontzien we u van alle zorgen en begint het leegruimen. Mochten er bepaalde herstelwerkzaamheden uitgevoerd dienen te worden, dan kunnen wij dit eveneens uit handen nemen. Het pand wordt nadat het geheel is leeggehaald uiteraard bezemschoon opgeleverd.

Uw bedrijfspand professioneel laten ontruimen, geeft rust en scheelt een hoop stress. Bovendien krijgt u professioneel advies en kan meubilair en andere items volgens afspraak worden gerecycled of afgevoerd. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie: Telefoon: 06 – 53 62 19 62 b.g.g.: 070-323 82 60 – U kunt ook e-mailen naar info@woningontruimen.nl  Graag uw telefoonnummer vermelden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *