Woningontruiming in één dag

Of het nu gaat om een woning, bedrijfspand, kelder, hal, opslagruimte, schuur of winkel wanneer er haast is bij het ontruimen kunt u altijd een beroep op ons doen. Als geen ander weten wij dat ontruimingen tijdrovende en intensieve klussen zijn. Maar, omdat wij ons hierin hebben gespecialiseerd gaan we planmatig en snel te werk. Dat geeft winst.

Ontruimen is net zoals boekhouden, beveiligen, stukadoren een echt vak. Wij zijn specialisten op het gebied van ontruimen en leeghalen. We weten precies hoe we te werk dienen te gaan, raken niet afgeleid en kunnen de voorwerpen ook op de juiste manier afvoeren.

Wanneer u denkt er niet uit te komen, blijf dan niet tobben, maar neem contact met ons op. Wij bekijken de situatie, maken een inventarisatie en denken met u mee. Problemen worden oplossingen. Wanneer ons plan u dunkt, maken we een afspraak voor een datum en dan heeft u er geen omkijken meer naar. Uiteraard gebeurt het ontruimen via de door ons met u gemaakte afspraken.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie: Telefoon: 06 – 53 62 19 62 b.g.g.: 070-323 82 60 – U kunt ook e-mailen naar info@woningontruimen.nl  Vermeld daarbij alstublieft uw telefoonnummer.

Kijk ook voor meer informatie op:

www.keestaleninboedels.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *