Het opruimen/ leeghalen van een zorgkamer, een kamer in een hospice, een kamer in een verpleeghuis of aanleunwoning dient vaak snel te gebeuren. Dit kunt u gerust uit handen geven. Wij kunnen u namelijk volledig ontzorgen als het gaat om een zorgkamer leeg halen én bezemschoom op te leveren. Uiteraard gebeurt dit in overleg.

Het is belangrijk dat u vooraf bij het desbetreffende verzorgingstehuis vraagt welke regels er gelden. Welke termijn men hanteert om de kamer leeg te halen. Dat verschilt namelijk per locatie. Soms dient het al binnen zeven dagen na een overlijden te gebeuren. We kunnen ons voorstellen dat dat rauw op uw dak komt en mogelijk stress kan bezorgen.

Wij hebben jarenlange ervaring in het vlot en efficiënt leeghalen van allerlei soorten ruimtes. Daaronder vallen uiteraard ook zorgkamers. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie: Telefoon: 06 – 53 62 19 62 b.g.g.: 070-323 82 60 – U kunt ook e-mailen naar info@woningontruimen.nl  Vermeld daarbij alstublieft uw telefoonnummer.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *