Leeghalen woning vanwege emigratie

Veel Nederlanders kiezen voor het grote avontuur. Ze emigreren naar landen waaronder Spanje, Portugal en Frankrijk. Bent u één van deze avonturiers en overweegt u Nederland te verruilen voor een zonniger klimaat, dan krijgt u natuurlijk te maken met een heleboel zaken. Zoals het leeghalen van uw woning en het kiezen van meubelen en andere zaken die meeverhuizen naar het buitenland.

Job in het buitenland
Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u naar het buitenland verhuist vanwege een job in een ander land. U speelt wellicht met het idee om een en ander op marktplaats aan te bieden, maar dit brengt zoveel rompslomp met zich mee. In praktijk blijken velen dit idee als slecht te beschouwen en alsnog voor een inboedelopkoper en woningontruimer te kiezen. Laten wij nu net al deze specialiteiten bezitten. Bij ons bent u aan het juiste adres voor het leegruimen van woningen en bedrijfspanden, maar ook voor het opkopen van inboedel.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie: Telefoon: 06 – 53 62 19 62 b.g.g.: 070-323 82 60 – U kunt ook e-mailen naar info@woningontruimen.nl  Vermeld daarbij alstublieft uw telefoonnummer

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

elf + 9 =