Woningontruiming: Een opgeruimd huis, verkoopt sneller

U gaat een grote stap zetten. U wilt uw woning verkopen. Natuurlijk is de vraag naar woningen groot, maar de prijs die u ervoor kunt ontvangen, kan echt variëren. Een clean en opgeruimde minimalistische woning, wordt in praktijk aantrekkelijker gevonden dan een woning die vol staat met spullen. Een woning is ook niet heel goed te zien als er heel veel meubilair, kleding, voorwerpen en paperassen in liggen. Maar, waar gaat u beginnen?

Opruimen is een vak. Net zoals elk ander beroep heeft een opruimexpert ervaring in het opruimen en ontruimen. Wanneer u uw woning voor de best mogelijke prijs wilt verkopen, dient het er netjes en clean uit te zien. Hiervoor kunt u een beroep op ons doen. Voordat we aan de klus beginnen, bespreken we met u wat er moet gebeuren. Daarna wordt er een plan gemaakt en kan het ontruimen beginnen.

Daarnaast kunnen we eventueel de woning groter laten lijken door de muren in eenzelfde kleur te schilderen. Uiteraard worden de gaatjes in de muur direct opgevuld. Eenmaal klaar, oogt uw woning fris en ruim. Het enige wat dan nog rest, is verkopen maar!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en ervaar ook de voordelen van een professionele woningontruiming met inboedelopkoop in Den Haag. U kunt ons bereiken op: 0653621962 of info@woningontruimen.nl (graag uw telefoonnummer hierbij vermelden).