Emigreren

Het moment is eindelijk daar: u gaat emigreren! U heeft er lang over nagedacht en al veel geregeld. Komt het moment van vertrek nu wel erg dichtbij? Dan is het tijd om uw huis op te ruimen en Kees Talen in te schakelen voor het ontruimen van de woning en het opkopen van de overgebleven inboedel.

Inspiratie opgedaan door TV-programma’s zoals ‘Ik vertrek’ en ‘Helemaal het einde’?

Voor  veel mensen is het een droom om te verhuizen naar het buitenland. Een andere cultuur leren kennen, genieten van de zon, een betere baan gevonden of misschien reist u uw liefde achterna. Er kunnen vele redenen zijn om te dromen over emigratie en Nederland achter u te laten.

De verhuizing: een nieuw hoofdstuk

inboedel in container

Wanneer het voor u niet langer een droom is en de knoop is doorgehakt om te emigreren, dan moet er een hoop worden geregeld. Eén van die zaken is de feitelijke verhuizing en ontruiming van uw huidige huis.

Dit is het laatste obstakel voordat u dit hoofdstuk kunt afsluiten en aan een nieuw hoofdstuk kunt beginnen. Kees Talen van Woningontruiming.nl helpt u graag om deze overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Huis leegruimen bij emigratie

Uw meest dierbare spullen heeft u al apart gezet. Een deel van uw meubels en huisraad is misschien al naar een opslag of container gebracht. Wat doet u met de rest van de inboedel?  Vaak wordt een groot deel van de meubels en huisraad niet meegenomen wanneer er sprake is van een emigratie.

Kees Talen kan u helpen om de woning volledig te ontruimen op een professionele en vlotte manier. De overbodige inboedel kopen wij op om te verkopen of we voeren het af.  Het maakt niet uit of u in een huurwoning of koopwoning woont.

Woningontruiming: het huis schoon en leeg

emigreren inboedel verkopen

Nadat u contact met ons opneemt, komen we bij u langs om uw wensen door te nemen en de woning en inboedel te bekijken. We bieden u een vrijblijvende offerte voor het ontruimen en eventueel het opkopen van de overgebleven inboedel.

Wanneer u akkoord gaat, dan zorgen we dat de te bewaren inboedel veilig is en nemen we de op te kopen meubels en huisraad mee. Vervolgens zorgen we ervoor dat de woning volledig leeg is en in de originele staat: vloerbedekking wordt weggehaald, gaten in muren worden netjes gedicht.

Extra tijd voor afscheid van familie en vrienden voor het emigreren

Zelf uw huis ontruimen en spullen verkopen kost een hoop tijd en geeft stress. Die stress is nou juist iets wat u niet wilt. Gun uzelf daarom extra tijd om in rust afscheid te nemen van al uw familie, vrienden en collega’s.

Woningontruimer en opkoper van inboedel

Vrachtauto Woningontruimen Kees TalenWoont u in een omtrek van 30 kilometer van Den Haag/’s-Gravenhage? Neem dan contact op met Kees Talen van woningontruimen.nl. Samen met zijn team zorgt hij ervoor dat de klus snel en vakkundig afgerond is.

U kunt altijd vrijblijvend een offerte opvragen. Belt u ons op  06-53 62 1962 of 070-3238260. E-mailen kan naar talen183@planet.nl. Wilt u dan uw telefoonnummer vermelden in de e-mail alstublieft?

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien + 17 =