Snelle & nette boedelruiming

Verhuizen wordt door veel mensen als een stressvolle gebeurtenis ervaren.

Een huis leeghalen na een overlijden, heeft nog meer impact. In veel gevallen dient een woning na het overlijden van een dierbare binnen een mum van tijd leeg en bezemschoon te worden opgeleverd. Soms al binnen vijf dagen.Boedelontruiming is een emotioneel proces voor de nabestaanden. Wanneer daar dan ook nog tijddruk bij komt kijken, geeft dat veel spanningen. U kunt dit alles voorkomen door onze hulp in te schakelen.

Om te voorkomen dat u in de haastigheid iets wegdoet, wat u liever nog had willen bewaren, is er een mogelijkheid om een en ander door ons tijdelijk op te laten slaan. Op een later moment kunt u dan alsnog besluiten wat de bestemming voor alles wordt.

Bij een spoedontruiming zijn wij bovendien snel beschikbaar. U heeft zo meer tijd om het verlies een plekje te kunnen geven en de op dat moment andere belangrijke zaken te regelen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Bij ons kunt u rekenen op een discrete en vakkundige ontruiming. Telefoon: 06 – 53 62 19 62 b.g.g.: 070-323 82 60 – U kunt ook e-mailen naar info@woningontruimen.nl  

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *