U komt thuis na een lange dag werken. U verlangt naar rust. Maar overal ligt wel iets… speelgoed, tijdschriften, opengemaakte enveloppen, folders, potjes, pennen, make up… chaos. Van deze chaos wordt niemand vrolijker. Het kan zelfs relaties onder druk zetten. De een is opgeruimd en de ander is een verzamelaar en vindt het moeilijk om dingen weg te gooien. Toch willen we eigenlijk allemaal hetzelfde en dat is een overzichtelijke woning, niet hoeven zoeken naar spullen en precies weten wat waar ligt en al helemaal niet alles in het vijfvoud hebben liggen (ergens in de woning).

Visite uitnodigen is er niet meer bij, want u weet niet waar te beginnen. U bent het overzicht compleet kwijt. Het is zoek. Net zoals dat boek dat u laatst had geleend van een goede vriendin en wat eigenlijk weer terug moet, maar waar is het?

Door onze ervaringen met het opruimen en uitruimen en reorganiseren van woningen en bedrijfspanden kunnen wij u helpen. Begin volgend jaar met een nette woning en u zult zien dat de rest ook veel beter gaat.

Wij hebben al heel veel mensen geassisteerd bij het herinrichten van hun woning. En we kunnen u vertellen, het zijn stuk voor stuk tevreden en opgeluchte klanten. Velen hadden onze hulp eigenlijk al veel eerder in willen schakelen.

Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op. In een gesprek bespreken we uw wensen en verwachtingen. Wij garanderen u dat we netjes en vlot werk afleveren. U kunt ons bereiken op: 06-53621962 of via de mail info@woningontruimen.nl (met vermelding van je telefoonnummer) voor meer informatie of om een eerste afspraak te maken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.