Een huurwoning ontruimen na overlijden

Een overlijden binnen de familie- of vriendenkring hakt er diep in. Op zulke momenten zijn mensen erg verdrietig. Er wordt, en dat is logisch, bij zulke momenten niet altijd stil gestaan bij de praktische zaken die er na een overlijden bijkomen. Afgezien van het organiseren van de uitvaart, dient een woning te worden leeggehaald.

Wanneer het om een huurwoning gaat, is daar vaak een vastgestelde termijn voor. Een overlijden van een huurder van een woning dient worden gemeld bij de eigenaar van de woning. Het huurcontract eindigt in de meeste gevallen na twee volle kalendermaanden maanden na het overlijden. Er kunnen uitzonderingen zijn, daarom is het goed dit zodra het kan, te checken bij de woning eigenaar in kwestie.

Volgens afspraken wordt een huurwoning in originele staat terug geleverd. Leeg en leeg betekent dan ook compleet leeg. Vloerbedekking en bijvoorbeeld behang dient eveneens te worden verwijderd.

U kunt ons bedrijf inschakelen voor het snel en compleet leeg laten halen van een huurwoning. Wij werken vlot, slim en bespreken met u wat er met de inboedel moet gebeuren. Eventueel kunnen wij de boedel van u overnemen. Wanneer u een dergelijke ontruiming uit handen geeft, bespaart u dat een hoop stress.

Kees Talen Woningontruiming is bereikbaar op 06 – 53 62 1962 of 070 – 323 82 60

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *