De voordelen van woningontruiming

woningontruiming

De voordelen van het uitbesteden van uw woningontruiming zijn ongekend!

Het is menselijk om veel spullen te kopen. Van alles wat er wordt gekocht, wordt hoogstwaarschijnlijk slechts een derde werkelijk gebruikt of gedragen. Dan komt daar het moment dat u moet verhuizen of een woning om een andere reden leeg dient te halen.

Bij het zien van alle voorwerpen waaronder glazen, servies, bestek, schalen voor allerlei grande hapjes, koekblikken, vazen, beelden, boeken, kleding, beddengoed, handdoeken, audioapparatuur kan het u gaan duizelen. En dan hebben we het nog niet eens over de meubelen, waarvan er ook te veel zijn en sommige op zolder gestald zijn.

De woning moet leeg en u ziet er als een berg tegenop. Geen zorgen. Wij nemen deze last graag uit uw handen. Door het ontruimen uit te besteden, kunt u weer ademhalen en zich op andere zaken concentreren. We maken goede afspraken met u. U geeft aan welke meubelen mee moeten en wat weg kan. Voor het kleinere spul hebben wij eveneens oplossingen. Wanneer u het wilt opslaan, kunnen we u daar eveneens bij helpen, maar dan is alles wel geordend. Bijkomend voordeel is bovendien dat we uw leeggehaalde woning bezemschoon opleveren.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie: Telefoon: 06 – 53 62 19 62 b.g.g.: 070-323 82 60 – U kunt ook e-mailen naar info@woningontruimen.nl  Vermeld daarbij alstublieft uw telefoonnummer.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een + 3 =