In de loop der jaren is uw woning steeds voller geraakt. Overal staat het vol met spullen. Op zolder liggen dozen met kleding, waar u eigenlijk niet meer naar omkijkt, dozen met oude stripboeken, met speelgoed, met accessoires… oude lampen, stoelen, etc, etc, etc.

Toch lukt het niet om het weg te doen. U heeft geen tijd, of u begint eraan en bent binnen afzienbare tijd weer afgeleid. Ondertussen blijft het een chaos in uw hoofd, want een opgeruimd huis zorgt voor een opgeruimd hoofd, oftewel u voelt zich beter, rustiger, minder geleefd.

Daarbij is het eigenlijk ook onzin om dingen zoals kleding en andere spullen jarenlang in kamers of op zolder te laten liggen, terwijl u er niet eens meer naar omkijkt. U bent vaak het overzicht kwijt en raakt ook spullen kwijt, omdat er gewoon te veel items zijn. Klinkt dit herkenbaar?

Door onze jarenlange ervaring met het opruimen en uitruimen en reorganiseren van woningen en bedrijfspanden, kunt u ons, met een gerust hart, inschakelen voor het op orde brengen van uw thuissituatie.  Wij hebben al veel mensen geassisteerd bij het herinrichten van hun woning. En we kunnen u vertellen, het zijn stuk voor stuk tevreden en opgeluchte klanten. Vaak horen we: hadden we u maar eerder ingeschakeld, een opgeruimd huis geeft zoveel rust.

Meer informatie: Neem contact met ons op. In een gesprek bespreken we uw wensen en verwachtingen. Telnr. 06-53621962 of via de mail info@woningontruimen.nl (met vermelding van uw telefoonnummer).

Verhuizen, de één lijkt er geen genoeg van te kunnen krijgen en betrekt om de vijf jaar een andere woning en een ander is nogal honkvast, totdat het moment aanbreekt waarop alle kinderen het huis uit zijn. Daar zit u dan, samen met uw partner in een megagrote woning, geschikt voor een gezin.

Kamers staan leeg. Soms logeren er kleinkinderen, maar eigenlijk is de ruimte overbodig. U woont er fijn, maar aan de andere kant, is het ook best een hoop onderhoud. En het schoon houden zou ook een stuk makkelijker zijn wanneer er minder te stoffen valt. Dan trekt u toch, op latere leeftijd, de stoute schoenen aan en besluit u kleiner te gaan wonen. Misschien zelfs wel met uitzicht op een natuurpark of op zee. Een appartement is helemaal zo gek nog niet. Het is lekker compact, biedt comfort en past meer bij uw huidige situatie.

Dan komt de verhuizing eraan. Dat kan nog best een pittige klus worden, want ineens moeten er spullen weg. Maar hoe en wat en waar heen? Geen nood aan de man, en ook niet aan de vrouw! Want, wij hebben jarenlange ervaring in het ontruimen van allerlei soorten panden, eengezinswoningen, hoekhuizen, villa’s, winkelruimtes, bedrijfspanden u kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben de ruimtes leeggehaald en bezemschoon opgeleverd. Een woningontuiming is voor ons een gemakkelijke klus, waarin we bovendien al jaren, sinds 1973 om precies te zijn, ervaring genieten. Door het uit handen te geven, kunt u zich richten op uw dagelijkse beslommeringen. U bepaalt zelf wat u wilt houden en wat er weg kan. Wij regelen de rest!

Woont u in Den Haag of in deze regio tot een omtrek van ongeveer 30 kilometer? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak voor een offerte. Kees Talen Woningontruiming is bereikbaar op 06 – 53 62 1962 of 070 – 323 82 60.

www.keestaleninboedels.nl

Gelukkig komen er betere tijden aan, nu de eerste vaccins worden gezet. Maar, we zijn er nog niet. Want helaas overlijden er nog steeds mensen als gevolg van het corona-virus. Mocht u zich afvragen of wij woningen leegruimen wanneer het een huis betreft van een persoon die aan COVID-19 is overleden, dan kunt u ons daar uiteraard eveneens voor inschakelen.

Wij werken zéér veilig. Zo maken we onder andere gebruik van beschermende middelen.

Verder verloopt het leeghalen en schoon opleveren van het pand, net zoals normaal. Alles wordt, in overleg met u, afgevoerd naar de milieustraat, elders opgeslagen of naar een ander adres gebracht. Wanneer de woning leeg is, leveren we deze bezemschoon op.

Kortom, aarzel nooit als het gaat om het ontruimen van een woning, welke reden er ook achter schuilt, wij zijn er voor u. Opkopen van de boedel is in combinatie met een ontruiming eveneens mogelijk.

Voor meer informatie, belt u met 06–53621962/ 070-323 82 60 – U kunt ook e-mailen naar info@woningontruimen.nl  Laat dan wel uw telefoonnummer achter in de e-mail alstublieft.

Wanneer een verzorgingsappartement, een serviceflat of een kamer in een verpleegtehuis met spoed dient te worden ontruimd, kunt u daar veel zorgen en stress van krijgen. Maar geen paniek, als ervaren ontruimer van allerlei soorten woningen en andere panden, klaren wij deze klus, binnen afzienbare tijd.

Zodra u te maken krijgt met een woningontruiming die binnen 24 uur klaar moet zijn, kunt u ons inschakelen. Op deze manier wordt een emotionele en stressvolle aangelegenheid, slechts een kwestie van het juiste bedrijf bellen. Wij maken goede afspraken met u, brengen in kaart wat waarnaartoe moet en ontzorgen de ontruiming van A tot en met Z. Wij denken niet in moeilijkheden, maar in oplossingen! Met onze jarenlange expertise, zijn we in staat om iedere woning binnen zeer korte tijd volledig uit te ruimen. Uiteraard wordt deze na het leeghalen bezemschoon opgeleverd.

Voor meer informatie of het plannen van een spoedontruiming: Telefoon: 06 – 53 62 19 62 b.g.g.: 070-323 82 60 – U kunt ook e-mailen naar info@woningontruimen.nl  Vermeld daarbij alstublieft uw telefoonnummer.

Een woning ontruimen is een tijdrovende en intensieve klus. We krijgen er allemaal wel eens mee te maken. Redenen hiervoor zijn een verhuizing naar een andere woning, uw ouders die naar een seniorenwoning verhuizen of een familielid die overlijdt.

Niet iedereen heeft tijd of de kracht om een woning te ontruimen. Dat is begrijpelijk, want het leven vergt al genoeg van uw energie. Ontruimen is (eigenlijk) echt een vak en zoals het bij andere beroepen betaamt, bestaan er ook specialisten die uitblinken in ontruimen. Wij hebben jarenlange ervaring in het ontruimen van woningen, winkels, kelders, garages, opslagruimten en bedrijfspanden. Wanneer u ons inschakelt voor een ontruiming, kunt u rekenen op iemand die met uw situatie meedenkt.

Wanneer we uw wensen hebben besproken, laten wij weten hoe we te werk zullen gaan. Na overeenstemming prikken we een datum en heeft u er geen omkijken meer naar. Het te ontruimen pand wordt conform de afspraken die we met u hebben gemaakt en uiteraard spic en span opgeleverd. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie: Telefoon: 06 – 53 62 19 62 b.g.g.: 070-323 82 60 – U kunt ook e-mailen naar info@woningontruimen.nl  Vermeld daarbij alstublieft uw telefoonnummer.

 

Een tijd geleden heeft u een opslagruimte gehuurd vanwege een verhuizing of bedrijfsverandering. Inmiddels bent u maanden verder, staan de spullen nog opgeslagen, en is de kans dat u deze voorwerpen nog gaat gebruiken minimaal. Dat is zonde! Het kost u onnodig geld. Wellicht is het een idee om de opslagruimte, kelderbox of garage door ons uit te laten ruimen.

Wij hebben jarenlange ervaring in het ontruimen van allerlei soorten panden, of het nu om een woning, bedrijfspand, opslagruimte of bedrijfshal gaat, wij garanderen altijd maatwerk. Indien wenselijk kan er eveneens gebruik worden gemaakt van een spoedontruiming. Een opslagruimte, garagebox of welke ruimte dan ook, wordt dan met spoed leeggehaald en bezemschoon opgeleverd. U vraagt, wij draaien!

Afval wordt milieuvriendelijk afgevoerd. Uw uitruim klus uitbesteden, biedt tal van voordelen: u kunt uw tijd voor andere zaken gebruiken, loopt geen kans op blessures, voorkomt stress en de werkzaamheden verlopen soepel, volgens vooraf gezamenlijk gemaakte afspraken.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie: Telefoon: 06 – 53 62 19 62
b.g.g.: 070-323 82 60 – U kunt ook e-mailen naar info@woningontruimen.nl  Laat dan wel uw telefoonnummer achter in de e-mail alstublieft.

Een huis moet worden leeggehaald, dat kan verschillende redenen hebben: u gaat verhuizen, uw ouders gaan kleiner wonen, iemand is overleden of u vertrekt naar het buitenland…

Een huis ontruimen is een flinke en lichamelijk zware klus. Een bezigheid die veelal wordt onderschat en daardoor stress oplevert. Het leeghalen van een woning vraagt kennis en kunde, maar kan ook emoties losmaken. Bovendien is het tijdrovend. En uw kostbare tijd kunt u wellicht beter gebruiken.

Wanneer u het uitruimen van de woning aan ons overlaat, kunt u rekenen op:

 • De woning wordt snel ontruimd
 • We overleggen met u waar welke spullen heen gaan, wat weg kan.
 • Wat weg kan, voeren we af. (Milieustraat)
 • Wat gerecycled kan worden, wordt gerecycled.
 • Wanneer bepaalde vloeren, behang of andere zaken verwijderd dienen te worden, zorgen wij ervoor dat dit op een nette manier gaat.
 • De woning wordt bezemschoon opgeleverd.
 • Of het nu om een basis- of een complete ontruiming gaat, wij garanderen volle tevredenheid.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie: Telefoon: 06 – 53 62 19 62
b.g.g.: 070-323 82 60 – U kunt ook e-mailen naar info@woningontruimen.nl  Laat dan wel uw telefoonnummer achter in de e-mail alstublieft.

Een faillissement van uw bedrijf is een ingrijpende gebeurtenis. Zoiets kan u diep raken en gaat u niet in uw koude kleren zitten. Maar, behalve het emotionele aspect, moet er ook veel, rap tempo geregeld worden. Een onderdeel daarvan is het leeg laten halen van het bedrijfspand/ de winkelruimte. Dat is sowieso een beladen en omvangrijke klus, waar u mogelijk in deze fase van uw welzijn, geen energie of tijd voor heeft. Wij nemen deze tijdrovende/emotionele bezigheid graag uit uw handen.

 • We halen de ruimte leeg (kantoormeubilair, gereedschap, machines, voorraad)
 • Verwijderen plavuizen, behang
 • Units en wanden kunnen we demonteren
 • Afval voeren we milieubewust af
 • Archiefvernietiging
 • Dit alles kan binnen één of twee dagen plaatsvinden
 • Vooraf bespreekt u met ons wat er met de spullen dient te gebeuren
 • We leveren het pand bezemschoon op

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie: Telefoon: 06 – 53 62 19 62
b.g.g.: 070-323 82 60 – U kunt ook e-mailen naar info@woningontruimen.nl  Laat dan wel uw telefoonnummer achter in de e-mail alstublieft.

Het leegruimen van een woning of pand is een lastige klus. Er zijn spullen die herinneringen oproepen en voor u het weet, bent u uren verder en is er nog niets opgeruimd. Het is daarom verstandig om een professionele woningontruimer in te schakelen.

Onze medewerkers weten raad met elke situatie. We zijn gespecialiseerd in het ontruimen van panden na een overlijden, faillissement of scheiding. We werken snel, efficiënt en houden rekening met al uw wensen.

Wat weg kan of niet meer bruikbaar is, brengen we naar de stort. Als alles leeggehaald is wordt de woning of het pand volledig afgewerkt. Raambekleding en vloerbedekking wordt verwijderd. Muren worden geëgaliseerd.

Kortom: het inschakelen van een professionele woningontruimer biedt tal van voordelen:

 • Ontruimers werken zorgvuldig en respectvol
 • De emotionele betrokkenheid wordt verminderd
 • U hoeft geen zwaar werk te verrichten
 • Het leegruimen gaat snel en voorspoedig
 • De woning wordt ultrafris en bezemschoon opgeleverd

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie: Telefoon: 06 – 53 62 19 62
b.g.g.: 070-323 82 60 – U kunt ook e-mailen naar info@woningontruimen.nl  Laat dan wel uw telefoonnummer achter in de e-mail alstublieft.

U kunt om allerlei redenen met een bedrijfsontruiming te maken krijgen. Misschien gaat u naar een ander pand verhuizen of is er een verdrietige reden zoals een faillissement… Dat laatste is droevig, maar wat de reden ook is, het ontuimen van een bedrijf is een behoorlijke klus. Fysiek zwaar, maar emotioneel ook een enorme opgaaf. Een bedrijfsontruiming is in bijna alle gevallen bovendien veel meer dan alleen het leeghalen van een pand. Wij weten precies wat er allemaal bij kan komen kijken en ontzorgen u volledig.

Ons advies: laat een bedrijfsontruiming over aan de professional. Wij hebben jarenlange ervaring in snel, perfect en volgens de regels ontruimen van bedrijfspanden zoals kantoren, winkels, magazijnen en loodsen. Onze ontruimers weten precies hoe ze moeten handelen, waar spullen naar toe moeten en hoe panden opgeleverd dienen te worden. We werken professioneel en discreet, hanteren flexibele tijden en bieden aantrekkelijke tarieven.

Woont u in Den Haag of in deze regio tot een omtrek van ongeveer 30 kilometer? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak voor een offerte. Kees Talen Woningontruiming is bereikbaar op 06 – 53 62 1962 of 070 – 323 82 60.