woningontruiming den haag

Verhuizen is leuk, op naar een nieuwe woning, daar kunt u nieuwe herinneringen maken. Maar verhuizen is ook pittig. Meubelen, accessoires, boeken, keukengerei en kleding dient te worden ingepakt. Maar is er wel genoeg ruimte in uw nieuwe woning of appartement? Wellicht gaat u kleiner wonen en dient het een en ander te worden uitgezocht. Wat gaat mee, wat kan weg, wat kan op marktplaats en wie doneer ik wat? Een flinke puzzel…

Geen nood aan de man, want Kees Talen biedt hulp. Een woningontuiming is voor ons een gemakkelijke klus, waarin we bovendien al jaren, sinds 1973 om precies te zijn, ervaring genieten. Door het uit handen te geven, kunt u zich richten op uw dagelijkse beslommeringen. U bepaalt zelf wat u wilt houden en wat er weg kan. Wij regelen de rest!

Woont u in Den Haag of in deze regio tot een omtrek van ongeveer 30 kilometer? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak voor een offerte. Kees Talen Woningontruiming is bereikbaar op 06 – 53 62 1962 of 070 – 323 82 60.

www.keestaleninboedels.nl

Wanneer de dag aanbreekt dat u te horen krijgt dat uw ouders of vader of moeder naar een verzorgingshuis zullen gaan, dient er veel geregeld te worden. Een van de zaken is het verhuizen van de spullen. Het komt er in de meeste gevallen op neer dat niet alles mee gaat. Zo wordt een woning vaak ingeruild voor een kamer. In praktijk komt dat erop neer dat slechts een gedeelte van de inboedel mee zal verhuizen.

U kunt hiervoor een beroep op ons doen. Wij hebben jarenlange ervaring in het leeghalen van seniorenwoningen en andere panden. We regelen alles van A tot Z. Dat scheelt u tijd en stress, want bij het ontruimen van een pand komt zoveel kijken. Er worden niet alleen spullen uitgezocht en opgeruimd, maar er moet ook worden schoongemaakt en soms dienen er eveneens kleine klussen te worden verricht om een huis weer in de gewenste staat op te leveren.

Nadat u met uw ouder(s) besloten hebt welke inboedel mee gaat naar de nieuwe woning en wat weg mag, kunnen wij de rest geheel tot in den puntjes verzorgen.

Woont u in Den Haag of in deze regio tot een omtrek van ongeveer 30 kilometer? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak voor een offerte. Kees Talen Woningontruiming is bereikbaar op 06 – 53 62 1962 of 070 – 323 82 60.

www.keestaleninboedels.nl

Het is een gekke tijd. Bent u al gewend aan het nieuwe normaal? Ondanks de vreemde periode waarin we veel aanpassingen hebben, gaat ons werk uiteraard gewoon door.

U vraagt zich wellicht af of u gebruik kunt maken van onze diensten wanneer een dierbare door het coronavirus is overleden. Uiteraard kunt ons inschakelen wanneer een woning van een door het coronavirus overleden dierbare leeggehaald dient te worden.

 

Wij werken met beschermende middelen en voeren ons werk net zo vlot als normaalgesproken uit. Het leeghalen en schoon opleveren van de woning van de overleden dierbare is, juist nu het virus rondwaart, misschien wel het laatste waar u aan denkt.  Het uitzoeken en opruimen van alle spullen, kost tijd en energie.

U kunt bij ons terecht voor het ontruimen van huurwoning, koopwoning, bedrijfspand en zorgkamer. Dit gebeurt met aandacht en respect. Opkopen van de boedel is in combinatie met een ontruiming ook mogelijk.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie: Telefoon: 06 – 53 62 19 62
b.g.g.: 070-323 82 60 – U kunt ook e-mailen naar info@woningontruimen.nl  Laat dan wel uw telefoonnummer achter in de e-mail alstublieft.

 

Op zoek naar hulp voor het ontruimen van uw winkelpand? Wij zijn u graag tot dienst bij het clean en casco opleveren van een winkelpand. Dankzij onze expertise en ervaring, kunnen wij u uitermate goed van dienst zijn bij dergelijke zaken. Het ontruimen van woningen, kantoorpanden, magazijnen, ateliers, garages, winkelpanden en bedrijven doen wij namelijk dagelijks. Winkelwanden worden verwijderd, systeemplafonds kunnen worden gedemonteerd, opslagruimte uitmesten, stellages afbreken en uiteraard verwijderen we ook de vloer.

Voordelen van met ons in zee gaan, zijn:

 • Goed overleg
 • Wij werken vlot
 • Wij verwijderen alles efficiënt
 • Wij werken schoon
 • Wij werken discreet
 • Wij werken correct

Wij zorgen voor een nette en snelle afhandeling. Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op. In een gesprek bespreken we uw wensen en verwachtingen. U kunt ons bereiken op: 06-53621962 of via de mail info@woningontruimen.nl (met vermelding van uw telefoonnummer) voor meer informatie of om een eerste afspraak te maken.

De beëindiging van een relatie brengt veel pijn en verdriet mee. Naast dat komt er bovendien een hoop rompslomp bij kijken. De gedeelde geliefde plek wordt verlaten, moet worden leeg gehaald en spic en span worden opgeleverd. En tussendoor moeten de weggehaalde inboedel ook nog worden onderverdeeld. Een hoop te doen dus, maar hoe gaan jullie dit, zonder drama, oplossen?

Wij helpen jullie graag met het ontruimen van jullie woning. We zijn al jaren gespecialiseerd in het ontruimen van allerlei soorten panden, inclusief huur- en koopwoningen. We nemen een hoop stress uit handen en zorgen ervoor dat jullie inboedel wordt opgeslagen of verkocht. Ook kunnen wij ervoor zorgen dat het huis na ontruiming wordt gereinigd, gaten worden gedicht, en het totaalplaatje wordt piekfijn en bezemschoon opgeleverd.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie: Telefoon: 06 – 53 62 19 62
b.g.g.: 070-323 82 60 – U kunt ook e-mailen naar info@woningontruimen.nl  Laat dan wel uw telefoonnummer achter in de e-mail alstublieft.

Wanneer u met een overlijden te maken krijgt, is dat een verdrietige periode. U bent in de rouw, maar tegelijkertijd moet er van alles worden opgeruimd en geregeld. Het leeghalen en schoon opleveren van de woning van de overleden dierbare is op dat moment misschien wel het laatste waar u aan denkt.  Het uitzoeken en opruimen van alle spullen, kost tijd en energie. Wij kunnen u hier uiteraard bij helpen.

U kunt bij ons terecht voor het ontruimen van huurwoning, koopwoning, bedrijfspand en zorgkamer. Dit gebeurt met aandacht en respect. Opkopen van de boedel is in combinatie met een ontruiming ook mogelijk.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie: Telefoon: 06 – 53 62 19 62
b.g.g.: 070-323 82 60 – U kunt ook e-mailen naar info@woningontruimen.nl  Laat dan wel uw telefoonnummer achter in de e-mail alstublieft.

Het coronavirus brengt veel verdrietig nieuws met zich mee. Veel ouderen overlijden. Uitvaarten verlopen anders en we hebben allemaal met verschillende leefregels te maken. Nee, dat is voor niemand makkelijk.

Middels deze weg willen wij u laten weten dat wij conform de maatregelen van het RIVM ons werk blijven voortzetten. We houden ons aan de instructies en u kunt natuurlijk ook nu nog altijd een beroep op ons doen als het gaat om het leeg laten halen van een seniorenwoning, woning, huurpand, kantoor, bedrijfspand, schuur of garage.

De kosten voor het ontruimen van een woning of pand zijn afhankelijk van meerdere factoren. Dat heeft o.a. te maken met de oppervlakte van de ruimte, de staat van de ruimte en hoeveel spullen er dienen te worden afgevoerd. Meer hierover leest u uiteraard op verderop op onze website.

Woont u in Den Haag of in deze regio tot een omtrek van ongeveer 30 kilometer? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak voor een offerte. Kees Talen Woningontruiming is bereikbaar op  06 – 53 62 1962 of 070 – 323 82 60.

Pas goed op u zelf en op elkaar!

Het zijn rare tijden. Net zoals u zijn we ons bewust van de situatie waarin we momenteel leven. Het coronavirus houdt ons allen in de greep. Helaas overlijden er veel mensen. Dat is enorm droevig.

Via deze weg willen wij u laten weten dat wij gewoon doorwerken, maar wel strikt conform de maatregelen van het RIVM.

In verband met het Corona COVID-19 Virus houden wij ons aan de volgende instructies:

 • Onze medewerkers schudden geen handen en ellebogen.
 • Onze medewerkers houden gepaste afstand, ook van elkaar.
 • Dat is volgens het RIVM ongeveer 1,5 meter.
 • Onze medewerkers hebben hygiëne hoog in het vaandel staan.
 • Ze dragen handschoenen en wassen handen constant.
 • Onze medewerkers zijn gezond en blijven bij het minste of geringste teken van verkoudheid thuis.
 • Wij desinfecteren deurklinken en gereedschappen meerdere keren per dag.
 • In principe gaan onze afspraken door.
 • Mocht er iets veranderen, nemen wij dat tijdig met u door.
 • Bent u zelf ziek ten tijde van een gemaakte afspraak, laat ons dat dan alstublieft ook weten.

Pas goed op u zelf en op elkaar!

 

Het komt anno 2020 helaas regelmatig voor dat een huurder niet zo betrouwbaar blijkt als we in eerste instantie dachten. Na veel gedoe over niet betaalde huur, besluit u na verloop van tijd een kijkje te gaan nemen bij het huurpand. Wat u daar treft, is een ongekend drama. Stapels post (rekeningen!), een smerige overvolle woning, inclusief afval en de huurder in kwestie…. Die blijkt met de noorderzon vertrokken.

U zit met een woning vol spullen en die moet eerst leeg voordat er een nieuwe huurder in kan. Daarbij dient de boel ook behoorlijk te worden gereinigd/ ontsmet.

Wij nemen dit werk graag uit uw handen. Het is zo dat wij exact weten welke inboedel nog iets kan opbrengen en welke direct naar de vuilstortplaats kan. Daarbij leveren wij het pand na ontruiming weer spic en span op. Het is dan binnen no time klaar voor een nieuwe huurder. Dat scheelt u stress, geregel, tijd en geld!

Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op. In een gesprek bespreken we uw wensen en verwachtingen. Wij garanderen u dat we netjes en vlot werk afleveren. U kunt ons bereiken op: 06-53621962 of via de mail info@woningontruimen.nl (met vermelding van je telefoonnummer) voor meer informatie of om een eerste afspraak te maken.

Wanneer u in een situatie terecht komt waarbij uw ouders naar een verzorgingstehuis verhuizen, dient hun woning te worden leeggeruimd. U kunt deze klus natuurlijk zelf klaren, maar onderschat het niet. Er komt namelijk best veel bij kijken. Ons bedrijf kent de klappen van de zweep, want wij dealen dagelijks met het leeghalen van seniorenwoningen en andere panden. Uitbesteden is een goede optie met alleen maar voordelen in het verschiet. Want uitbesteden van het leeg laten halen van een seniorenpand:

 • Scheelt stress
 • Scheelt het regelen van zaken zoals vervoer van inboedel
 • Het vervoer door ons is professioneel en veilig bovendien
 • Scheelt sjouwwerk
 • Scheelt schoonmaakwerk
 • Scheelt kluswerkzaamheden

Wanneer u met de familie zo ver bent dat u weet welke inboedel mee gaat naar de nieuwe woning en welke inboedel weg kan, kunt u de boel de boel laten én het verder volledig aan ons overlaten.

Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op. In een gesprek bespreken we uw wensen en verwachtingen. Wij garanderen u dat we netjes en vlot werk afleveren. U kunt ons bereiken op: 06-53621962 of via de mail info@woningontruimen.nl (met vermelding van je telefoonnummer) voor meer informatie of om een eerste afspraak te maken.