woningontruiming

Woningontruiming spic en span & oplever klaar

U gaat verhuizen, een spannende tijd breekt aan. Leuk, maar ook intens, want u dient de oude woning oplever klaar achter te laten. Het ontruimen van een woning, ongeacht hoe groot het pand is, is sowieso een tijdrovende en specialistische klus. Bij het gros van de (huur)woningen is het zo dat het huis bij verlaten er net zo dient uit te zien zoals u het destijds heeft aangetroffen toen u erin ging wonen.

Wanneer u zelf erg druk bent, kunt u deze job gerust aan ons over laten. Ons team heeft jarenlange ervaring in het oplever klaar maken van particuliere- en bedrijfspanden. We beschikken over het juiste materiaal, manschappen en kennis. Dus bespaar u zelf de stress, contact ons en dan komt het allemaal dik voor elkaar.

Voor meer informatie kunt u ons bellen of e-mailen: Telefoon: 06 – 53 62 19 62 b.g.g.: 070-323 82 60 –info@woningontruimen.nl  Vermeld daarbij alstublieft uw telefoonnummer.

woningontruiming

Vlotte ontruiming van horecapanden

Elke ontruiming is anders. De een vereist meer expertise dan de ander. Horecagelegenheden vragen pertinent om ervaring! Het meubilair opruimen is niet het probleem, maar het veilig demonteren van keukenapparatuur vergt gedegen en specifieke kennis.

Bij ons kunt u terecht voor allerlei soorten ontruimingen. Particulier, zakelijk en dus ook als het een horecagelegenheid betreft. Of het nu een restaurant, bar of café is, wij genieten ervaring met allerlei soorten horeca-ontruimingen.

Ons team heeft kennis en mankracht in huis. Als u een beroep op ons doet, maken we een afspraak waarin we met elkaar tot een plan van aanpak komen. Daarna zullen wij alles snel en vlot afhandelen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie, neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en ervaar ook de voordelen van een professionele woningontruiming met inboedelopkoop in Den Haag. U kunt ons bereiken op: 0653621962 of info@woningontruimen.nl (graag ontvangen wij ook uw telefoonnummer).

woningontruiming

Woning Ontruiming bij emigratie

Een spannende tijd breekt aan. U gaat naar het buitenland verhuizen. Dat kan voor een periode van een aantal jaar zijn of misschien wel voorgoed, omdat u klaar bent met werken en zich voorgoed in een ander, wellicht zonniger land, wilt vestigen.

Maar, waar laat u uw inboedel? Dat is een logische vraag en daar kunnen wij u prima bij helpen. We maken een plan met daarin de volgende zaken:

  • Wat mag weg?
  • Wat kan gerecycled worden?
  • Wat wilt u verkopen?
  • Wat wilt u bewaren/opslaan/ verhuizen?

Wanneer u over bepaalde zaken twijfelt, denken wij graag met u mee. Daarnaast kunnen we eventuele herstelwerkzaamheden aan uw woning, appartement of bedrijfspand uitvoeren. Wanneer u met ons in zee gaat, is er geen stress, geen zorgen, want het komt allemaal goed.

Wanneer u meer informatie wilt ontvangen, kunt u ons bereiken op: 0653621962 of per mail via info@woningontruimen.nl (graag ontvangen wij ook uw telefoonnummer).

woningontruiming

Woning leegruimen na overlijden

Wanneer iemand komt te overlijden, is het logisch dat op een gegeven moment diens woning leeg wordt gehaald. De verantwoordelijkheid voor het leeghalen van een pand van een overleden persoon ligt bij de erfgenamen. Wanneer er geen sprake is van een testament, staat in de wet beschreven dat alleen de echtgenoot, geregistreerd partner en bloedverwanten erven.

Het leeghalen van een woning van een overleden dierbare komt nooit op een gelukkig moment…Wanneer het een huurwoning betreft, dient het ook nog eens binnen afzienbare tijd te gebeuren. Omdat u al veel aan uw hoofd heeft, is het wellicht verstandig om het leeghalen van de woning uit te laten besteden. Wij hebben jarenlange ervaring met leeghalen van woningen van overleden personen. We overleggen met u, maken een plan, houden rekening met uw wensen en daarna begint het ontzorgen.

Het maakt niet uit of het een koopwoning, huurwoning of appartement betreft, wij pakken alles aan. Mochten er eventueel herstelwerkzaamheden dienen te worden uitgevoerd, kunnen wij dat eveneens voor u oplossen.

Benieuwd naar de mogelijkheden, neem contact met ons op. Kees Talen Woningontruiming is bereikbaar op 06 – 53 62 1962 of 070 – 323 82 60

woningontruiming

Ontruiming na echtscheiding

Scheiden is… lijden.

Het hakt er in wanneer twee voormalig geliefden besluiten ieder hun eigen weg te gaan. Een van de heftigste zaken is het leeghalen van de gezamenlijke woning. Er moet veel geregeld worden. Als niemand in de woning achter blijft, moet de boedel goed verdeeld worden. We kunnen ons voorstellen dat er een hoop emotie komt kijken bij het leeghalen van het voormalige ooit zo favoriete liefdesnest(je). U kunt het u zelf een stuk gemakkelijker maken door een professional in te schakelen. Wij genieten jarenlange ervaring in het leeghalen van woningen na echtscheidingen.

Wanneer u van tevoren bespreekt hoe de boel verdeeld wordt, kunt u de rest uit handen geven. Wij ontruimen de woning in een kort tijdbestek. Uiteraard wordt alles naar wens uitgevoerd, wat weg moet, gaat weg, wat naar een ander adres kan, brengen we daar heen. Vanzelfsprekend verloopt de gehele ontruiming met zorg en aandacht.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Kees Talen Woningontruiming is bereikbaar op 06 – 53 62 1962 of 070 – 323 82 60

Hospice, zorgkamer of aanleunwoning ontruimen

Wanneer een dierbare komt te overlijden die daarvoor woonachtig was in een hospice, zorgkamer of aanleunwoning is dat een verdrietige zaak. In praktijk blijkt er vaak haast bij het leeg opleveren van een kamer in een verpleeghuis, hospice, zorgkamer of aanleunwoning.

Ons advies: geef deze mogelijk stressvolle klus uit handen aan de specialist!

Wij kunnen u namelijk volledig ontzorgen als het gaat om een dergelijke ruimte leeg te halen én bezemschoon op te leveren. Uiteraard overleggen we met u hoe het plan van aanpak eruit komt te zien.

Wij hebben jarenlange ervaring in het vlot en efficiënt leeghalen van allerlei soorten ruimtes. Daaronder vallen uiteraard ook zorgkamers. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie: Telefoon: 06 – 53 62 19 62 b.g.g.: 070-323 82 60 – U kunt ook e-mailen naar info@woningontruimen.nl  Vermeld daarbij alstublieft uw telefoonnummer.

Koning als het om spoedontruimingen gaat

Het woord “spoedontruiming” betekent twee keer stress:

1.Het moest snel gebeuren

2. Er moet iets ontruimd worden

Geen zorgen, want als ervaren ontruimer van allerlei soorten woningen, bedrijfspanden, winkels, garages, schuren, loodsen… u kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het ontruimd. Een spoedontruiming is voor ons een fluitje van een cent. Wij klaren een dergelijke klus – vakkundig – binnen korte tijd.

Wanneer u te maken krijgt met een spoedontruiming met een deadline van 24 uur, pieker daar dan niet over, maar neem direct contact met ons op. Wij zijn er voor u, hebben een gesprek waarin we alles helder uit de doeken doen en daarna verzorgen wij de ontruiming tot in den puntjes.

Problemen komen in ons woordenboek niet voor. Voor alles is een oplossing. Dankzij onze instelling, ons materiaal en ervaring zijn we in staat om spoedontruimingen gesmeerd te laten verlopen. Wanneer de ruimte leeg is, leveren we deze uiteraard bezemschoon op.

Wanneer u meer informatie wilt ontvangen, kunt u ons bereiken op: 0653621962 of per mail via info@woningontruimen.nl (graag ontvangen wij ook uw telefoonnummer).

Seniorenwoning Ontruimen

Het ontruimen van een seniorenwoning kan een ingrijpende klus zijn. Mogelijk moet een oudere dierbare naar een zorgkamer of is er een naaste oudere uit uw omgeving plotseling overleden. Dan moet er van alles worden geregeld waaronder het leeghalen van de seniorenwoning.

Het is niet altijd haalbaar om zo’n klus zelf te doen. U bent er of te emotioneel voor of u heeft er simpelweg de tijd niet voor. Gelukkig kunt u bij dit soort ontruimingen altijd een beroep op ons doen. Wij kunnen u van A tot Z helpen bij het leegmaken & bezemschoon opleveren van een seniorenwoning.

We maken goede afspraken met u en kunnen u ook helpen met het afvoeren van alle woonaccessoires en boedel. We hebben zelf contacten met diverse instanties, zorgen ervoor dat items gerecycled kunnen worden of doneren deze aan een goed doel. Sowieso heeft u er geen omkijken meer naar.

Wanneer u meer informatie wilt ontvangen, kunt u ons bereiken op: 0653621962 of per mail via info@woningontruimen.nl (graag ontvangen wij ook uw telefoonnummer).

Ontruiming van woning, appartement, garage of bedrijfsgebouw,

 

Heeft u geen tijd om uw woning, appartement, garage of bedrijfsgebouw te ontruimen? Geen nood, wij staan voor u klaar!

Kees Talen woningontruimen pakt alle soorten ontruimingen vakkundig en professioneel aan. Door onze jarenlange expertise kunnen wij u snel, goed en netjes helpen.  In onze branche zijn er helaas ook veel slechte ervaringen. Schakel daarom altijd een ervaren specialist in. Wij bestaan sinds 1972 en rekenen scherpe prijzen voor een uitstekende service.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, het liefst per telefoon. Wij adviseren u graag en kunnen vaak direct een prijsopgave aan u doorgeven.

Magazijn ontruimingen doen wij ook!

Zoals bij velen bekend zijn wij gespecialiseerd in het ontruimen van allerlei mogelijke panden. Van woningen tot flats, tot bedrijfspanden, winkels, restaurants, maar ook voor het leeghalen en bezemschoon opleveren van showrooms en magazijnen, bent u bij Kees Talen aan het juiste adres.

Zakelijke ontruimingen zijn voor ons net zo gemakkelijk te doen als particuliere ontruimingen. Ons team geniet jarenlange ervaring, we beschikken over veel kennis en hebben beschikking over allerlei soorten en maten van verhuis- en ontruimingsmaterialen. Dankzij dit totaalpakket zijn wij in staat om allerlei soorten ontruimingen, dus ook die van een magazijn, vlot en netjes te realiseren.

Wanneer u gebruik wilt maken van onze diensten, adviseren wij u contact met ons op te nemen. We zijn bereikbaar op het volgende telefoonnummer en e-mail: 0653621962 of info@woningontruimen.nl (wanneer u ons mailt, ontvangen wij ook graag uw telefoonnummer).