Het coronavirus brengt veel verdrietig nieuws met zich mee. Veel ouderen overlijden. Uitvaarten verlopen anders en we hebben allemaal met verschillende leefregels te maken. Nee, dat is voor niemand makkelijk.

Middels deze weg willen wij u laten weten dat wij conform de maatregelen van het RIVM ons werk blijven voortzetten. We houden ons aan de instructies en u kunt natuurlijk ook nu nog altijd een beroep op ons doen als het gaat om het leeg laten halen van een seniorenwoning, woning, huurpand, kantoor, bedrijfspand, schuur of garage.

De kosten voor het ontruimen van een woning of pand zijn afhankelijk van meerdere factoren. Dat heeft o.a. te maken met de oppervlakte van de ruimte, de staat van de ruimte en hoeveel spullen er dienen te worden afgevoerd. Meer hierover leest u uiteraard op verderop op onze website.

Woont u in Den Haag of in deze regio tot een omtrek van ongeveer 30 kilometer? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak voor een offerte. Kees Talen Woningontruiming is bereikbaar op  06 – 53 62 1962 of 070 – 323 82 60.

Pas goed op u zelf en op elkaar!

Het zijn rare tijden. Net zoals u zijn we ons bewust van de situatie waarin we momenteel leven. Het coronavirus houdt ons allen in de greep. Helaas overlijden er veel mensen. Dat is enorm droevig.

Via deze weg willen wij u laten weten dat wij gewoon doorwerken, maar wel strikt conform de maatregelen van het RIVM.

In verband met het Corona COVID-19 Virus houden wij ons aan de volgende instructies:

 • Onze medewerkers schudden geen handen en ellebogen.
 • Onze medewerkers houden gepaste afstand, ook van elkaar.
 • Dat is volgens het RIVM ongeveer 1,5 meter.
 • Onze medewerkers hebben hygiëne hoog in het vaandel staan.
 • Ze dragen handschoenen en wassen handen constant.
 • Onze medewerkers zijn gezond en blijven bij het minste of geringste teken van verkoudheid thuis.
 • Wij desinfecteren deurklinken en gereedschappen meerdere keren per dag.
 • In principe gaan onze afspraken door.
 • Mocht er iets veranderen, nemen wij dat tijdig met u door.
 • Bent u zelf ziek ten tijde van een gemaakte afspraak, laat ons dat dan alstublieft ook weten.

Pas goed op u zelf en op elkaar!

 

Het komt anno 2020 helaas regelmatig voor dat een huurder niet zo betrouwbaar blijkt als we in eerste instantie dachten. Na veel gedoe over niet betaalde huur, besluit u na verloop van tijd een kijkje te gaan nemen bij het huurpand. Wat u daar treft, is een ongekend drama. Stapels post (rekeningen!), een smerige overvolle woning, inclusief afval en de huurder in kwestie…. Die blijkt met de noorderzon vertrokken.

U zit met een woning vol spullen en die moet eerst leeg voordat er een nieuwe huurder in kan. Daarbij dient de boel ook behoorlijk te worden gereinigd/ ontsmet.

Wij nemen dit werk graag uit uw handen. Het is zo dat wij exact weten welke inboedel nog iets kan opbrengen en welke direct naar de vuilstortplaats kan. Daarbij leveren wij het pand na ontruiming weer spic en span op. Het is dan binnen no time klaar voor een nieuwe huurder. Dat scheelt u stress, geregel, tijd en geld!

Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op. In een gesprek bespreken we uw wensen en verwachtingen. Wij garanderen u dat we netjes en vlot werk afleveren. U kunt ons bereiken op: 06-53621962 of via de mail info@woningontruimen.nl (met vermelding van je telefoonnummer) voor meer informatie of om een eerste afspraak te maken.

Wanneer u in een situatie terecht komt waarbij uw ouders naar een verzorgingstehuis verhuizen, dient hun woning te worden leeggeruimd. U kunt deze klus natuurlijk zelf klaren, maar onderschat het niet. Er komt namelijk best veel bij kijken. Ons bedrijf kent de klappen van de zweep, want wij dealen dagelijks met het leeghalen van seniorenwoningen en andere panden. Uitbesteden is een goede optie met alleen maar voordelen in het verschiet. Want uitbesteden van het leeg laten halen van een seniorenpand:

 • Scheelt stress
 • Scheelt het regelen van zaken zoals vervoer van inboedel
 • Het vervoer door ons is professioneel en veilig bovendien
 • Scheelt sjouwwerk
 • Scheelt schoonmaakwerk
 • Scheelt kluswerkzaamheden

Wanneer u met de familie zo ver bent dat u weet welke inboedel mee gaat naar de nieuwe woning en welke inboedel weg kan, kunt u de boel de boel laten én het verder volledig aan ons overlaten.

Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op. In een gesprek bespreken we uw wensen en verwachtingen. Wij garanderen u dat we netjes en vlot werk afleveren. U kunt ons bereiken op: 06-53621962 of via de mail info@woningontruimen.nl (met vermelding van je telefoonnummer) voor meer informatie of om een eerste afspraak te maken.

Door omstandigheden kunt u te maken krijgen met bedrijfsontruiming. Een pand dient binnen korte tijd te worden leeggehaald. Prima, maar ondertussen gaan uw drukke werkzaamheden door. In praktijk blijkt het voor velen heel fijn om een kantoor, magazijn of winkelpand door een andere partij te laten ontruimen. Door een erkend bedrijf. Dankzij onze jarenlange ervaring, kunnen wij u uitermate goed van dienst zijn bij dergelijke zaken. Het ontruimen van woningen, kantoorpanden, magazijnen, ateliers, garages, winkelpanden en bedrijven doen wij namelijk dagelijks.

Voordelen die wij u garanderen, zijn:

 • Goed overleg
 • Wij werken vlot
 • Wij verwijderen alles efficiënt
 • Wij werken schoon
 • Wij werken discreet
 • Wij werken correct

Kortom, u heeft er geen omkijken meer naar, want wij zorgen voor een nette en snelle afhandeling.

Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op. In een gesprek bespreken we uw wensen en verwachtingen. U kunt ons bereiken op: 06-53621962 of via de mail info@woningontruimen.nl (met vermelding van je telefoonnummer) voor meer informatie of om een eerste afspraak te maken.

Het is bijna zover, 2020 staat voor de deur. Heerlijk een nieuw, fris jaar. Dat betekent nieuwe ronde,  kansen. Eindelijk doen wat u al zo graag wilt: orde in de woning, schuur, garage of bedrijfspand. Maar veel mensen komen er alléén niet uit. Ze beginnen vol goede moed aan het opruimen, maar voor ze het weten, zijn er uren verstreken en is er niet echt iets uit de handen gekomen.

Dat is niet gek, maar menselijk. Opruimen is een vak op zich! Serieus waar.  In het dagelijks leven zijn we allemaal druk, druk, druk. We zorgen voor ons zelf, voor ons gezin, gaan naar werk, sporten en dan zijn er nog de sociale afspraken en tussendoor houden we ook de woning nog aan kant. Niet zo gek dus dat het echte opruimen en ontspullen niet echt lukt. Gewoon menselijk.

Maar, een opgeruimde woning is haalbaar. Wij kunnen hier het grote en lang gekoesterde verschil in maken. Velen zijn u voor gegaan. Zij wonen nu in een georganiseerd en opgeruimd huis. En dat geeft hen comfort en rust. Een nette woning is bovendien gezonder en schoner. Minder troep betekent automatisch minder schoon te maken.

Voor nu wensen wij u een heerlijke jaarwisseling. Mocht u 2020 verlangen naar een opgeruimde omgeving en daar hulp bij willen, dan zijn wij er voor u.

Wij garanderen u dat we netjes en vlot werk afleveren. U kunt ons bereiken op: 06-53621962 of via de mail info@woningontruimen.nl (met vermelding van je telefoonnummer) voor meer informatie of om een eerste afspraak te maken.

It’s beginnen to look a lot like….

Kerstmis, superfijn, maar oh jee het huis is één grote bende! Om te janken… Niet getreurd, handen uit de mouwen en gaan. In het buitenland doen ze het namelijk al jaren, de Pre-Christmas Clean Up. Dit staat voor het schoonmaken en opruimen van de woning vóór de kerstperiode. Dit geeft u niet alleen een goed gevoel, maar zorgt ook voor een fris begin van het nieuwe jaar. Hierbij enkele nuttige tips:

 • Inspecteer uw woonkamer met een kritisch oog. Is het te vol? Wat wordt gebruikt en wat is overtollig, reorganiseer. Als u over bepaalde voorwerpen twijfelt, berg ze op in een doosje en kijk hier over een maand of twee nog eens naar. Niet gemist, breng ze dan alsnog naar de kringloopwinkel.
 • Reorganiseer de boekenkast. Wat kan weg? Ruim op en maak de planken schoon.
 • Mest de keuken uit. Wat kan weg, waar heeft u te veel van? Maak de kasten grondig schoon. Baking soda is een ideaal hulpmiddel om schoon te maken, maar ook om vieze geurtjes uit bijvoorbeeld kasten of koelkast te elimineren.
 • Hoe staat de logeerkamer erbij? Is het een nette kamer, of staan er stiekem spullen die er eigenlijk niet horen? Ruim op, organiseer, gooi weg en maak schoon.
 • Reinig de badkamer. Less is more. Ook verzorgingsproducten hebben een bepaalde houdbaarheidsdatum. Gooi oude handdoeken weg of gebruik ze om schoon te maken.
 • Inspecteer uw woonkamer met een kritisch oog. Is het te vol? Wat wordt gebruikt en wat is overtollig, reorganiseer. Als u over bepaalde voorwerpen twijfelt, berg ze op in een doosje en kijk hier over een maand of twee nog eens naar. Niet gemist, breng ze dan alsnog naar de kringloopwinkel.
 • Neem alle slaapkamers stuk voor stuk onder handen. Met baking soda kunt u vieze geurtjes uit vloerbedekking en matras halen. Strooi het ’s avonds over de vloer of het matras en zuig het ’s morgens op.
 • De keuken hoort overzichtelijk en schoon te zijn. Haal al het overbodige weg. Breng het gelijk weg opdat u niet in de verleiding komt de rommeltjes weer terug te plaatsen. In een goede keuken wordt gekookt, niet verzameld…

Succes. En mocht u er zelf niet uit komen? Schakel gerust onze expertise in, daar zijn wij voor. In een gesprek bespreken we uw wensen en verwachtingen. Wij garanderen u dat we netjes en vlot werk afleveren. U kunt ons bereiken op: 06-53621962 of via de mail info@woningontruimen.nl (met vermelding van je telefoonnummer) voor meer informatie of om een eerste afspraak te maken.

Welke functie heeft uw zolder? Er wordt niet gewoond, dan is het waarschijnlijk een opslagplaats voor spullen die u niet gebruikt, wilt bewaren of waarvan u niet eens meer weet dat u ze bezit….

Een opgeruimde zolder heeft een positieve uitwerking op uw psyche. Op zich ziet u alleen maar voordelen wanneer u aan een nette bovenverdieping denkt, maar heeft u geen idee waar te starten. No worries, wij geven u graag wat tips om te beginnen en wanneer u er echt niet uitkomt of uw tijd liever voor andere zaken gebruikt, kunt u uiteraard een beroep op ons doen.

 1. Trek een dag of dagdeel uit om daadwerkelijk met het opruimen van de zolder te beginnen. Reserveer deze ruimte ook in uw agenda.
 2. Stel een doel. Wat wilt u bereiken? (lege zolder, nieuwe bestemming van de zolder, relaxruimte, logeerkamer)
 3. Stel niets uit. Breng spullen die weg mogen gelijk naar een kringloopwinkel of lever ze in bij de afvalverzameling van uw gemeente.
 4. Bedenk dat een opgeruimd leven rust geeft. U zult zich beter en rustiger voelen wanneer de zolder spic en span is.
 5. Start met minimaliseren. Wat weg is, komt niet meer terug en betekent een opgeruimde omgeving.
 6. Succes!

Uiteraard kunnen wij u hierbij assisteren. Wij hebben jarenlange ervaring met het leeghalen van duizenden zolders.  Een offerte opvragen, kan uiteraard vrijblijvend.

U komt thuis na een lange dag werken. U verlangt naar rust. Maar overal ligt wel iets… speelgoed, tijdschriften, opengemaakte enveloppen, folders, potjes, pennen, make up… chaos. Van deze chaos wordt niemand vrolijker. Het kan zelfs relaties onder druk zetten. De een is opgeruimd en de ander is een verzamelaar en vindt het moeilijk om dingen weg te gooien. Toch willen we eigenlijk allemaal hetzelfde en dat is een overzichtelijke woning, niet hoeven zoeken naar spullen en precies weten wat waar ligt en al helemaal niet alles in het vijfvoud hebben liggen (ergens in de woning).

Visite uitnodigen is er niet meer bij, want u weet niet waar te beginnen. U bent het overzicht compleet kwijt. Het is zoek. Net zoals dat boek dat u laatst had geleend van een goede vriendin en wat eigenlijk weer terug moet, maar waar is het?

Door onze ervaringen met het opruimen en uitruimen en reorganiseren van woningen en bedrijfspanden kunnen wij u helpen. Begin volgend jaar met een nette woning en u zult zien dat de rest ook veel beter gaat.

Wij hebben al heel veel mensen geassisteerd bij het herinrichten van hun woning. En we kunnen u vertellen, het zijn stuk voor stuk tevreden en opgeluchte klanten. Velen hadden onze hulp eigenlijk al veel eerder in willen schakelen.

Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op. In een gesprek bespreken we uw wensen en verwachtingen. Wij garanderen u dat we netjes en vlot werk afleveren. U kunt ons bereiken op: 06-53621962 of via de mail info@woningontruimen.nl (met vermelding van je telefoonnummer) voor meer informatie of om een eerste afspraak te maken.

U bent echt niet de eerste wanneer u van de een op de andere dag te maken krijgt met het verdelen van de inboedel van een familielid of goede vriend. Of u gaat zelf scheiden en heeft met spullen te maken die rap weg moeten. Met een woning die snel én schoon dient te worden opgeleverd. Zoiets goed aanpakken, vergt inzicht en energie. En daaraan ontbreekt het u nu juist net! Dat geeft niet, dat is zelfs begrijpelijk, want het is ook niet niets om met zulke ingrijpende situaties te moeten dealen. U kunt, wanneer u snel van inboedel af moet, altijd, maar dan ook altijd een beroep op ons doen. Door onze jarenlange ervaring van het ontruimen van huizen, bedrijfspanden, garages en schuren draaien wij onze hand er niet voor om, zo’n klus is onze dagelijkse routine.

Door onze jarenlange ervaring als opkoper en woningontruimer, kennen wij de markt op ons duimpje. Wij weten of spullen (meubelen, design, antiek, sieraden, accessoires) handelswaarde hebben of niet. Wij nemen ook alles aan. Dat scheelt u een hoop kopzorgen.

Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op. In een gesprek bespreken we uw wensen en verwachtingen. Wij garanderen u dat we netjes en vlot werk afleveren. U kunt ons bereiken op: 06-53621962 of via de mail info@woningontruimen.nl (met vermelding van je telefoonnummer) voor meer informatie of om een eerste afspraak te maken.