Geërfde woning ontruimen

Wanneer u een woning erft is dat een bijzonder gebaar. Ineens bent u de trotse eigenaar van een huis. Dat is werkelijk geweldig, al helemaal wanneer u bedenkt dat het tekort aan woningen met de dag groter wordt in Nederland. Maar er kleven helaas wel een paar haken en ogen aan, want u erft de woning in 99% van de geërfde gevallen compleet met inhoud. Lees: inboedel, accessoires, kleding en paperassen. We hoeven u niet uit te leggen dat het uitzoeken en leeghalen van een huis, klein of groot ontzéttend veel tijd kost.
De spullen zelf uitzoeken en leeghalen is in de meeste gevallen geen optie.

Wij kunnen u hier énorm goed bij helpen. Ons bedrijf kan de woning voor u leeghalen en wij kunnen meubelen die een tweede kans verdienen laten recyclen. Wat u niet meer nodig heeft, voeren wij af en dat doen we uiteraard op een milieuvriendelijke wijze.

Uiteraard zorgen wij er eveneens voor dat alles wat er uit uw tuin komt, wordt afgevoerd.
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie: Telefoon: 06 – 53 62 19 62 b.g.g.: 070-323 82 60 – U kunt ook e-mailen naar info@woningontruimen.nl  Vermeld daarbij alstublieft uw telefoonnummer

 

Leeghalen woning vanwege emigratie

Veel Nederlanders kiezen voor het grote avontuur. Ze emigreren naar landen waaronder Spanje, Portugal en Frankrijk. Bent u één van deze avonturiers en overweegt u Nederland te verruilen voor een zonniger klimaat, dan krijgt u natuurlijk te maken met een heleboel zaken. Zoals het leeghalen van uw woning en het kiezen van meubelen en andere zaken die meeverhuizen naar het buitenland.

Job in het buitenland
Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u naar het buitenland verhuist vanwege een job in een ander land. U speelt wellicht met het idee om een en ander op marktplaats aan te bieden, maar dit brengt zoveel rompslomp met zich mee. In praktijk blijken velen dit idee als slecht te beschouwen en alsnog voor een inboedelopkoper en woningontruimer te kiezen. Laten wij nu net al deze specialiteiten bezitten. Bij ons bent u aan het juiste adres voor het leegruimen van woningen en bedrijfspanden, maar ook voor het opkopen van inboedel.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie: Telefoon: 06 – 53 62 19 62 b.g.g.: 070-323 82 60 – U kunt ook e-mailen naar info@woningontruimen.nl  Vermeld daarbij alstublieft uw telefoonnummer

woningontruiming

Start 2024 met een opgeruimd huis en opgeruimd hoofd

Een overvolle woning is allesbehalve rustgevend. Eigenlijk is dit geen nieuws voor u. Wanneer we naar tv-programma’s kijken zien we prachtige opgeruimde lege huizen voorbijkomen. Vaak denken we dat zoiets alleen voor ons is weggelegd in onze dromen, maar niets is minder waar. Het is nooit te laat om uw dromen te realiseren, en wie weet wat er nog meer komt, wanneer u eenmaal meer rust in uw hoofd hebt.

Wij van Kees Talen hebben werkelijk al ontelbaar veel personen, gezinnen en bedrijven verblijd met onze op- en uit ruim expertises. Door ons (gediplomeerde uitruimers) in te schakelen, kunt u rekenen op professionaliteit, next level. We nemen het plan mondeling met u door en gaan daarna vlot aan de slag. Alles wordt gesorteerd, ingepakt, verhuisd, opgeslagen, afgevoerd of verwijderd. Als we de ruimte leeg opleveren, voelt u direct positieve energie door de woning stromen. Aarzel dus niet langer en neem contact met ons op om de boel eindelijk eens leeg te laten halen.

woningontruiming

2024 wordt een opgeruimd jaar, reken maar!

Een opgeruimde woning betekent minder zoeken, dus meer tijd over.
&
Een oude wijze Chinese man zei ooit: “Wie zijn hoofd wil opruimen, ruimt eerst zijn huis op”
&
Van uitstel, komt afstel.

Bovenstaande zinnen zijn stuk voor stuk bekende gezegden die we zo op kunnen dreunen. Maar ze zijn ook allemaal 100% waar. Nu we 2024 met rasse schreden naderen willen we u via deze weg bedanken voor het door u in ons gestelde vertrouwen. Het was een groot voorrecht om u te mogen ondersteunen bij het uitruimen van uw huizen, zorgkamers, vlieringen, bedrijfshallen en kantoor- en winkelpanden. Het komende jaar staan wij opnieuw voor u klaar, vol toewijding en professionaliteit. We zijn er om met u samen te werken aan het realiseren van uw doelen. Het creëren van opgeruimde en schone ruimtes doen wij ook in 2024 opnieuw met wijsheid en liefde. Wij kijken uit naar een voortzetting van onze samenwerking en wensen u en uw dierbaren een gelukkig, gezond en voorspoedig nieuw jaar.

woningontruiming

Chaos in huis en hoofd, laat ons uw woning ontruimen!

Uw hoofd loopt over. U komt nergens aan toe. Geen ruimte in huis die op orde is. Te veel bezittingen kunnen uw gemoedstoestand enorm verslechteren. Hoog tijd om professionele hulp in te schakelen. Wij van Kees Talen genieten jarenlange ervaring op het gebied van ontruimingen. No matter what. Wij regelen het en u plukt er de vruchten van! Door met ons in zee te gaan, kunt u op de volgende voordelen rekenen:

Wij werken 100% efficiënt. Wij hebben ervaring en expertise in het snel leeghalen van woningen.
Hierdoor wordt tijd en moeite bespaard. Tel uit uw winst, u kunt uw kostbare tijd elders besteden.
We weten precies wat we moeten doen. Bij specifieke ontruimingen, zoals het elimineren van gevaarlijke materialen of het ontruimen van panden die zijn aangetast door bijvoorbeeld schimmel of ongedierte, deinzen wij daar niet voor terug. Bovendien hebben we de knowhow en de apparatuur om dit te fiksen.
Het uitruimen van een woning is een aanslag op uw emoties. Daarom lekker uitbesteden!
U geeft aan wat mag kan, wij zorgen dat het verdwijnt. Uiteraard geschiedt dit alles volgens de aspecten milieuvriendelijkheid en duurzaamheid.

Lees gerust onze recensies online. En neem contact met ons op bij vragen. Wij zijn u graag van dienst.

Huisontruiming na overlijden

Een overlijden van een familielid is een van de meest verdrietige dingen waar we in ons leven vroeg of laat mee te maken krijgen. Als daarna praktische klussen zoals het ontruimen van diegene’ s woning om de hoek komen, kan het goed zijn dat u daar geestelijk en lichamelijk helemaal niet toe in staat bent. In deze emotioneel zware tijd heeft u ongetwijfeld wel wat anders aan uw hoofd. Toch ontkomt u er uiteindelijk niet aan: het huis moet leeggeruimd worden.

In het geval van een huurhuis krijgt u bovendien met regels te maken. Het weghalen van de meest dierbare persoonlijke spullen en de administratie is vaak de eerste stap. Maar daarna volgt de grote uitdaging van het compleet leegruimen van de gehele woning. Professionele hulp is dan een uitkomst. Wij nemen deze zware taak graag uit uw handen. Met zorg en respect voor de situatie ruimen wij de woning leeg. Uiteraard in overleg met u volgens de specifieke eisen van de verhuurder. Neem contact met ons op voor deskundige ondersteuning bij de woningontruiming.

Mentale rust dankzij een opgeruimd huis

Het is voor iedereen prettig om in een huis te wonen waar zo min mogelijk rommel rondslingert. Dit geeft rust en maakt het leven aangenamer. Wanneer u het zelf lastig vindt om op te ruimen, kunt u ons daarvoor inschakelen. U zult merken dat wanneer de klus eenmaal geklaard is, u bij uzelf zult denken: “Had ik dit maar veel eerder gedaan.” Voordelen van een opgeruimd woonverblijf zijn:

Veilige leefomgeving: Een opgeruimd huis betekent minder obstakels en een veiligere leefruimte. Het vermindert het risico op struikelen en biedt meer gemak in het dagelijks leven.
Rust: Een geordende omgeving draagt bij aan mentale rust. Het minimaliseren van rommel vermindert stress en creëert een kalme woonomgeving die gunstig is voor het welzijn van ouderen.
Hulp van Ontruimingsbedrijf: Ons ontruimingsbedrijf neemt veel werk uit handen als het gaat om uitzoeken van spullen en meubelen. Professionele hulp zorgt ervoor dat waardevolle items behouden blijven, terwijl overbodige zaken worden verwijderd.
Afvoeren met aandacht: Wij zijn gespecialiseerd in het afvoeren van overbodige items op een milieubewuste manier. Dit draagt niet alleen bij aan een opgeruimde woning, maar ook aan duurzaamheid door recycling en verantwoord afvalbeheer.
Milieubewust: Door hergebruik en recycling wordt de ecologische impact geminimaliseerd, wat positief is voor de planeet en toekomstige generaties.

Kortom, een opgeruimd huis is essentieel voor ieders welzijn. Door ons in te schakelen krijgt u praktische hulp bij het ordenen van spullen en bent u ervan verzekerd dat alles milieubewust verloopt.

Ontruimen bij seniorenverhuizing

Wanneer u gaat verhuizen naar een seniorenwoning komt daar veel bij kijken. Wanneer u een grotere woning verlaat, zult u waarschijnlijk met een stuk minder spullen naar uw nieuwe appartement willen verhuizen. Bij het uitruimen en inpakken komt een hoop kijken. U kunt daarvoor onze hulp inschakelen. Op die manier weet u zeker dat alles binnen een korte periode, zonder stress en uiteraard veilig zal gebeuren.

Wij zijn ervaren in het uitruimen van allerlei grande woningen en opslagplaatsen. Het zorgvuldig inpakken van meubelen en voorwerpen doen we dagelijks. Na overleg regelen we alles tot in de puntjes en heeft u er geen omkijken meer naar. Wanneer u wilt, kunnen we bovendien de woning die u achterlaat schoonmaken en netjes opleveren.

Daarbij is het ook mogelijk om u te assisteren bij het uitpakken van de spullen in uw seniorenwoning. We behandelen uw huisraad met zorg. Verhuizen alles netjes en veilig. En voor u het weet bent u al helemaal gesetteld in uw nieuwe seniorenwoning.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie: Telefoon: 06 – 53 62 19 62 b.g.g.: 070-323 82 60 – U kunt ook e-mailen naar info@woningontruimen.nl  Vermeld daarbij alstublieft uw telefoonnummer

Een zorgwoning uitruimen vereist zorgvuldigheid en expertise

Als een zorgwoning moet worden leeggehaald, gaat dat regelmatig gepaard met emotionele omstandigheden. In veel gevallen zal diegene die de woning bewoonde naar een verpleeghuis verhuizen, maar het komt ook voor dat iemand is overleden. Voor nabestaanden is het een emotionele zaak om zo’n huis dan helemaal leeg te moeten halen.

Het is om die reden een goed idee om het uitruimen van een zorgwoning aan de professional uit te besteden. Wij genieten jarenlange ervaring in het ontruimen van zorgwoningen en kunnen een goed plan van aanpak maken. In dit plan bepalen we met degene die erover gaat hoe de ontruiming zal verlopen.

We kijken wat meegaat naar een andere locatie of wat wordt bewaard, wat gerecycled kan worden, wat weg mag en zorgen dat alles op de juiste plek terecht komt. Wanneer we bij het leeghalen nog persoonlijke spullen tegenkomen, die eerder niet zichtbaar waren, dan gaan we daar uiteraard uiterst zorgvuldig mee om. Deze worden verzameld en bewaard en overhandigd aan degene die de ontruiming in werking heeft gezet.

Nadat de woning helemaal leeg is, kunnen wij bovendien alles bezemschoon opleveren. Kleine reparaties zoals gaatjes wegwerken, vloerbedekking verwijderen en muren witten, kunnen wij eveneens uitvoeren. Alles uiteraard in overleg. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie: Telefoon: 06 – 53 62 19 62 b.g.g.: 070-323 82 60 – U kunt ook e-mailen naar info@woningontruimen.nl  Vermeld daarbij alstublieft uw telefoonnummer

Laat uw woning professioneel ontruimen voor een stressvrije verhuizing

Verhuizen is leuk én tegelijkertijd intens. Het vooruitzicht van een nieuwe woning, een frisse start is heerlijk, maar de aanloop ernaartoe kan mega veel stress geven. Want wat is er gedurende de afgelopen jaren veel verzameld. En hoe gaat u dat allemaal sorteren, wat moet weg, wat wilt u bewaren. En lijkt het u niet heerlijk om precies te weten wat zich waar bevindt, ze zeggen niet voor niets: een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd. Het inschakelen van een professionele woningontruimer is dé oplossing!

  • Professionele ontruimers hebben jarenlange ervaring & klaren de klus snel.
  • Professionele ontruimers worstelen niet met emotionele aspecten tijdens.
  • En indien nodig, bieden wij een luisterend oor.
  • Door dat professionals efficiënt te werk gaan, scheelt dit bakken met tijd.
  • De fysieke belasting is appeltje eitje voor de experts. U kunt blessures oplopen.
  • Wij ontruimers kennen de wegen. Wij weten precies waar we overtollige spullen dienen af te voeren. Dat doen we uiteraard op de meest milieuvriendelijke manier.
  •  

Na een kennismaking, gaan we systematisch aan de slag. We zorgen voor het verpakken, voor het transport, voor het afvoeren, het verhuizen en eventuele verkoop. Bovendien kunnen we de woning die wordt verlaten bezemschoon opleveren. Kortom: het is voor u een geweldige win/win situatie. No stress, just happiness. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie: Telefoon: 06 – 53 62 19 62 b.g.g.: 070-323 82 60 – U kunt ook e-mailen naar info@woningontruimen.nl  Vermeld daarbij alstublieft uw telefoonnummer www.keestaleninboedels.nl