Op zoek naar hulp voor het ontruimen van uw winkelpand? Wij zijn u graag tot dienst bij het clean en casco opleveren van een winkelpand. Dankzij onze expertise en ervaring, kunnen wij u uitermate goed van dienst zijn bij dergelijke zaken. Het ontruimen van woningen, kantoorpanden, magazijnen, ateliers, garages, winkelpanden en bedrijven doen wij namelijk dagelijks. Winkelwanden worden verwijderd, systeemplafonds kunnen worden gedemonteerd, opslagruimte uitmesten, stellages afbreken en uiteraard verwijderen we ook de vloer.

Voordelen van met ons in zee gaan, zijn:

 • Goed overleg
 • Wij werken vlot
 • Wij verwijderen alles efficiënt
 • Wij werken schoon
 • Wij werken discreet
 • Wij werken correct

Wij zorgen voor een nette en snelle afhandeling. Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op. In een gesprek bespreken we uw wensen en verwachtingen. U kunt ons bereiken op: 06-53621962 of via de mail info@woningontruimen.nl (met vermelding van uw telefoonnummer) voor meer informatie of om een eerste afspraak te maken.

De beëindiging van een relatie brengt veel pijn en verdriet mee. Naast dat komt er bovendien een hoop rompslomp bij kijken. De gedeelde geliefde plek wordt verlaten, moet worden leeg gehaald en spic en span worden opgeleverd. En tussendoor moeten de weggehaalde inboedel ook nog worden onderverdeeld. Een hoop te doen dus, maar hoe gaan jullie dit, zonder drama, oplossen?

Wij helpen jullie graag met het ontruimen van jullie woning. We zijn al jaren gespecialiseerd in het ontruimen van allerlei soorten panden, inclusief huur- en koopwoningen. We nemen een hoop stress uit handen en zorgen ervoor dat jullie inboedel wordt opgeslagen of verkocht. Ook kunnen wij ervoor zorgen dat het huis na ontruiming wordt gereinigd, gaten worden gedicht, en het totaalplaatje wordt piekfijn en bezemschoon opgeleverd.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie: Telefoon: 06 – 53 62 19 62
b.g.g.: 070-323 82 60 – U kunt ook e-mailen naar info@woningontruimen.nl  Laat dan wel uw telefoonnummer achter in de e-mail alstublieft.

Wanneer u met een overlijden te maken krijgt, is dat een verdrietige periode. U bent in de rouw, maar tegelijkertijd moet er van alles worden opgeruimd en geregeld. Het leeghalen en schoon opleveren van de woning van de overleden dierbare is op dat moment misschien wel het laatste waar u aan denkt.  Het uitzoeken en opruimen van alle spullen, kost tijd en energie. Wij kunnen u hier uiteraard bij helpen.

U kunt bij ons terecht voor het ontruimen van huurwoning, koopwoning, bedrijfspand en zorgkamer. Dit gebeurt met aandacht en respect. Opkopen van de boedel is in combinatie met een ontruiming ook mogelijk.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie: Telefoon: 06 – 53 62 19 62
b.g.g.: 070-323 82 60 – U kunt ook e-mailen naar info@woningontruimen.nl  Laat dan wel uw telefoonnummer achter in de e-mail alstublieft.

Het coronavirus brengt veel verdrietig nieuws met zich mee. Veel ouderen overlijden. Uitvaarten verlopen anders en we hebben allemaal met verschillende leefregels te maken. Nee, dat is voor niemand makkelijk.

Middels deze weg willen wij u laten weten dat wij conform de maatregelen van het RIVM ons werk blijven voortzetten. We houden ons aan de instructies en u kunt natuurlijk ook nu nog altijd een beroep op ons doen als het gaat om het leeg laten halen van een seniorenwoning, woning, huurpand, kantoor, bedrijfspand, schuur of garage.

De kosten voor het ontruimen van een woning of pand zijn afhankelijk van meerdere factoren. Dat heeft o.a. te maken met de oppervlakte van de ruimte, de staat van de ruimte en hoeveel spullen er dienen te worden afgevoerd. Meer hierover leest u uiteraard op verderop op onze website.

Woont u in Den Haag of in deze regio tot een omtrek van ongeveer 30 kilometer? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak voor een offerte. Kees Talen Woningontruiming is bereikbaar op  06 – 53 62 1962 of 070 – 323 82 60.

Pas goed op u zelf en op elkaar!

Het zijn rare tijden. Net zoals u zijn we ons bewust van de situatie waarin we momenteel leven. Het coronavirus houdt ons allen in de greep. Helaas overlijden er veel mensen. Dat is enorm droevig.

Via deze weg willen wij u laten weten dat wij gewoon doorwerken, maar wel strikt conform de maatregelen van het RIVM.

In verband met het Corona COVID-19 Virus houden wij ons aan de volgende instructies:

 • Onze medewerkers schudden geen handen en ellebogen.
 • Onze medewerkers houden gepaste afstand, ook van elkaar.
 • Dat is volgens het RIVM ongeveer 1,5 meter.
 • Onze medewerkers hebben hygiëne hoog in het vaandel staan.
 • Ze dragen handschoenen en wassen handen constant.
 • Onze medewerkers zijn gezond en blijven bij het minste of geringste teken van verkoudheid thuis.
 • Wij desinfecteren deurklinken en gereedschappen meerdere keren per dag.
 • In principe gaan onze afspraken door.
 • Mocht er iets veranderen, nemen wij dat tijdig met u door.
 • Bent u zelf ziek ten tijde van een gemaakte afspraak, laat ons dat dan alstublieft ook weten.

Pas goed op u zelf en op elkaar!

 

Het komt anno 2020 helaas regelmatig voor dat een huurder niet zo betrouwbaar blijkt als we in eerste instantie dachten. Na veel gedoe over niet betaalde huur, besluit u na verloop van tijd een kijkje te gaan nemen bij het huurpand. Wat u daar treft, is een ongekend drama. Stapels post (rekeningen!), een smerige overvolle woning, inclusief afval en de huurder in kwestie…. Die blijkt met de noorderzon vertrokken.

U zit met een woning vol spullen en die moet eerst leeg voordat er een nieuwe huurder in kan. Daarbij dient de boel ook behoorlijk te worden gereinigd/ ontsmet.

Wij nemen dit werk graag uit uw handen. Het is zo dat wij exact weten welke inboedel nog iets kan opbrengen en welke direct naar de vuilstortplaats kan. Daarbij leveren wij het pand na ontruiming weer spic en span op. Het is dan binnen no time klaar voor een nieuwe huurder. Dat scheelt u stress, geregel, tijd en geld!

Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op. In een gesprek bespreken we uw wensen en verwachtingen. Wij garanderen u dat we netjes en vlot werk afleveren. U kunt ons bereiken op: 06-53621962 of via de mail info@woningontruimen.nl (met vermelding van je telefoonnummer) voor meer informatie of om een eerste afspraak te maken.

Wanneer u in een situatie terecht komt waarbij uw ouders naar een verzorgingstehuis verhuizen, dient hun woning te worden leeggeruimd. U kunt deze klus natuurlijk zelf klaren, maar onderschat het niet. Er komt namelijk best veel bij kijken. Ons bedrijf kent de klappen van de zweep, want wij dealen dagelijks met het leeghalen van seniorenwoningen en andere panden. Uitbesteden is een goede optie met alleen maar voordelen in het verschiet. Want uitbesteden van het leeg laten halen van een seniorenpand:

 • Scheelt stress
 • Scheelt het regelen van zaken zoals vervoer van inboedel
 • Het vervoer door ons is professioneel en veilig bovendien
 • Scheelt sjouwwerk
 • Scheelt schoonmaakwerk
 • Scheelt kluswerkzaamheden

Wanneer u met de familie zo ver bent dat u weet welke inboedel mee gaat naar de nieuwe woning en welke inboedel weg kan, kunt u de boel de boel laten én het verder volledig aan ons overlaten.

Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op. In een gesprek bespreken we uw wensen en verwachtingen. Wij garanderen u dat we netjes en vlot werk afleveren. U kunt ons bereiken op: 06-53621962 of via de mail info@woningontruimen.nl (met vermelding van je telefoonnummer) voor meer informatie of om een eerste afspraak te maken.

Door omstandigheden kunt u te maken krijgen met bedrijfsontruiming. Een pand dient binnen korte tijd te worden leeggehaald. Prima, maar ondertussen gaan uw drukke werkzaamheden door. In praktijk blijkt het voor velen heel fijn om een kantoor, magazijn of winkelpand door een andere partij te laten ontruimen. Door een erkend bedrijf. Dankzij onze jarenlange ervaring, kunnen wij u uitermate goed van dienst zijn bij dergelijke zaken. Het ontruimen van woningen, kantoorpanden, magazijnen, ateliers, garages, winkelpanden en bedrijven doen wij namelijk dagelijks.

Voordelen die wij u garanderen, zijn:

 • Goed overleg
 • Wij werken vlot
 • Wij verwijderen alles efficiënt
 • Wij werken schoon
 • Wij werken discreet
 • Wij werken correct

Kortom, u heeft er geen omkijken meer naar, want wij zorgen voor een nette en snelle afhandeling.

Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op. In een gesprek bespreken we uw wensen en verwachtingen. U kunt ons bereiken op: 06-53621962 of via de mail info@woningontruimen.nl (met vermelding van je telefoonnummer) voor meer informatie of om een eerste afspraak te maken.

Het is bijna zover, 2020 staat voor de deur. Heerlijk een nieuw, fris jaar. Dat betekent nieuwe ronde,  kansen. Eindelijk doen wat u al zo graag wilt: orde in de woning, schuur, garage of bedrijfspand. Maar veel mensen komen er alléén niet uit. Ze beginnen vol goede moed aan het opruimen, maar voor ze het weten, zijn er uren verstreken en is er niet echt iets uit de handen gekomen.

Dat is niet gek, maar menselijk. Opruimen is een vak op zich! Serieus waar.  In het dagelijks leven zijn we allemaal druk, druk, druk. We zorgen voor ons zelf, voor ons gezin, gaan naar werk, sporten en dan zijn er nog de sociale afspraken en tussendoor houden we ook de woning nog aan kant. Niet zo gek dus dat het echte opruimen en ontspullen niet echt lukt. Gewoon menselijk.

Maar, een opgeruimde woning is haalbaar. Wij kunnen hier het grote en lang gekoesterde verschil in maken. Velen zijn u voor gegaan. Zij wonen nu in een georganiseerd en opgeruimd huis. En dat geeft hen comfort en rust. Een nette woning is bovendien gezonder en schoner. Minder troep betekent automatisch minder schoon te maken.

Voor nu wensen wij u een heerlijke jaarwisseling. Mocht u 2020 verlangen naar een opgeruimde omgeving en daar hulp bij willen, dan zijn wij er voor u.

Wij garanderen u dat we netjes en vlot werk afleveren. U kunt ons bereiken op: 06-53621962 of via de mail info@woningontruimen.nl (met vermelding van je telefoonnummer) voor meer informatie of om een eerste afspraak te maken.

It’s beginnen to look a lot like….

Kerstmis, superfijn, maar oh jee het huis is één grote bende! Om te janken… Niet getreurd, handen uit de mouwen en gaan. In het buitenland doen ze het namelijk al jaren, de Pre-Christmas Clean Up. Dit staat voor het schoonmaken en opruimen van de woning vóór de kerstperiode. Dit geeft u niet alleen een goed gevoel, maar zorgt ook voor een fris begin van het nieuwe jaar. Hierbij enkele nuttige tips:

 • Inspecteer uw woonkamer met een kritisch oog. Is het te vol? Wat wordt gebruikt en wat is overtollig, reorganiseer. Als u over bepaalde voorwerpen twijfelt, berg ze op in een doosje en kijk hier over een maand of twee nog eens naar. Niet gemist, breng ze dan alsnog naar de kringloopwinkel.
 • Reorganiseer de boekenkast. Wat kan weg? Ruim op en maak de planken schoon.
 • Mest de keuken uit. Wat kan weg, waar heeft u te veel van? Maak de kasten grondig schoon. Baking soda is een ideaal hulpmiddel om schoon te maken, maar ook om vieze geurtjes uit bijvoorbeeld kasten of koelkast te elimineren.
 • Hoe staat de logeerkamer erbij? Is het een nette kamer, of staan er stiekem spullen die er eigenlijk niet horen? Ruim op, organiseer, gooi weg en maak schoon.
 • Reinig de badkamer. Less is more. Ook verzorgingsproducten hebben een bepaalde houdbaarheidsdatum. Gooi oude handdoeken weg of gebruik ze om schoon te maken.
 • Inspecteer uw woonkamer met een kritisch oog. Is het te vol? Wat wordt gebruikt en wat is overtollig, reorganiseer. Als u over bepaalde voorwerpen twijfelt, berg ze op in een doosje en kijk hier over een maand of twee nog eens naar. Niet gemist, breng ze dan alsnog naar de kringloopwinkel.
 • Neem alle slaapkamers stuk voor stuk onder handen. Met baking soda kunt u vieze geurtjes uit vloerbedekking en matras halen. Strooi het ’s avonds over de vloer of het matras en zuig het ’s morgens op.
 • De keuken hoort overzichtelijk en schoon te zijn. Haal al het overbodige weg. Breng het gelijk weg opdat u niet in de verleiding komt de rommeltjes weer terug te plaatsen. In een goede keuken wordt gekookt, niet verzameld…

Succes. En mocht u er zelf niet uit komen? Schakel gerust onze expertise in, daar zijn wij voor. In een gesprek bespreken we uw wensen en verwachtingen. Wij garanderen u dat we netjes en vlot werk afleveren. U kunt ons bereiken op: 06-53621962 of via de mail info@woningontruimen.nl (met vermelding van je telefoonnummer) voor meer informatie of om een eerste afspraak te maken.